15 / 05 / 2024

Ömer Selim Alan kimdir

Ömer Selim Alan kimdir

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ömer Selim Alan kimdir? Ömer Selim Alan hangi işlere imza attı?

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Kars Kağızman ve Selim için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili, Kağızman ve Selim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Türkiye'den ev alan yabancılar mutlu mu?

Türkiye'den konut alan yabancıların memnun olmadığı yönündeki iddiaları yanıtlayan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, Türkiye'den konut alan yabancılarının yüzde 83'nün memnun olduğunu dile getirdi.

Afrin'deki Ömer Bin Hattab Camii ve Nebi Huri Türbesi restore edildi!

Suriye'nin Afrin bölgesinde yer alan tarihi Ömer Bin Hattab Camii ve Nebi Huri Türbesi'nin, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restorasyon çalışmaları bitirildi.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1870 ada, 13, 14, 15, 33 parseller, 2581 ada, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 17 parseller, 2582 ada, 1, 2, 6, 7, 10 parsellere ve arasındaki bir kısım yol alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıda...

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Ferah, Hakan Baykara ve Ömer Selim Geylan tarafından kuruldu.

Beykoz Yavuz Selim Mahallesi 1785 ada 1 parsel imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Yavuz Selim Mahallesi, 1785 ada, 1 parsel ve Yola ilişkin "Eğitim Tesis Alanı" 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıda...

Ömer Selim Alan kimdir?

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ömer Selim Alan kimdir? Ömer Selim Alan hangi işlere imza attı?

Zeytinburnu Sümer Mahallesi'ndeki yola ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu Sümer Mahallesi'ndeki 1870 ada, 13, 14, 15, 33 parseller 2581 ada, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 17 parseller 2582 ada 1, 2, 6, 7, 10 parseller ve aralarındaki bir kısım yol alanına ilişkin imar planı askıya çıktı..

Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi 16123,16150 parseller arasındaki tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı...

Ömer Selim Alan kimdir Haberi

Ömer Selim Alan kimdir

Ömer Selim Alan 1979 yılında Zonguldak'ta dünyaya geldi. Alan ilk, orta öğretimini ve liseyi Zonguldak TED Koleji’nde bitirdi.

Ömer Selim Alan daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Alan 2005 yılından bu yana Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü olarak görev yapıyor.

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 

Alan, evli ve 2 çocuk...