05 / 05 / 2024

Ömer Taylan Sağnak taziye

Ömer Taylan Sağnak taziye

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti!

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılınç ve Umut Çakır ortaklığında kuruldu.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Nevşehir'in yeni aile sağlığı merkezi hizmete girdi!

Nevşehir'in Sümer Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi, hizmete girdi.

Slp Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Slp Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 3 milyon 393 bin 416 TL sermaye bedeli ile Muhittin Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer, Sıddık Ciğer ve Mehmet Ciğer ortaklığında kuruldu.

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Makyol Santral buluşmalarının ilk konuğu “Taylan Kümeli” oldu!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Makyol Santral projesinin tanıtım ofisinde Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli’yi ağırladı...

Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı!

Sağlık sorunları nedeni ile dün ev hapsi şartı ile tahliye edilen Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı.

Ömer Taylan Sağnak taziye Haberi

Ömer Taylan Sağnak taziye

Kuşadası eski Belediye Başkanı, milli yelkenci ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ömer Taylan Sağnak'ın ailesinin taziye ilanı: 

"Merhum Mehmet Şadi Sağnak ve Fatma Mediha Sağnak'ın oğlu, merhume Seniha Karay'ın yeğeni, merhum Vehbi Batay ve merhume Cavidan Batay'ın damadı, merhum Necdet Batay, Türkan ve Funda Batay İzver, Gül ve Bahar'ın enişteleri, merhum Ahmet Erol Sağnak ve merhume Ayşe Dursun'un kardeşleri, Betül Özbek ve Kamil Dursun'un dayıları, Halil Özkaykı'nın kayınpederi, Deniz Özkaykı'nın dedesi, Mine Sağnak Özkaykı ve Sadi Sağnak'ın biricik babaları, Ünver Sağnak'ın sevgili eşi Kuşadası eski Belediye Başkanı, milli yelkenci ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi 27 Eylül 2021 günü Kuşadası Hanım Camii'nde kılınacak öğle namazını takiben Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilecektir. Tüm...