27 / 05 / 2024

Ömer Yardı

Ömer Yardı

Beykale ye Beykule İnşaat Girişim Ortaklığı, İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği ilk projesinde kurban kesim alanı planladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yardı, özürlüleri de unutmadıklarını söyledi

Ömer Fethi Gürer'den emekliye kira yardımı önerisi: Büyük kentlerde ev kirası emekli maaşından fazla! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te emekli vatandaşların kiralarını ödeyemediklerinin altını çizdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Kiracılara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı! Kanun teklifi hazırlandı! Kiracılar dikkat!

Kira fiyatlarındaki yükselişe acil çözüm bulunmasına ilişkin çağrıda bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konutu olmayan vatandaşlara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı yapılması için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İzmir'de 432 bin kişiye 237 milyon kira yardımı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, şehir genelinde 2013'ten bu yana 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında hak sahiplerine 237 milyon TL kira yardımı yapıldığını belirtti.

Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldığını açıkladı...

Ömer Halisdemir Üniversitesi akademisyenlerinden öğrencilere kira yardımı!

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üniversitesi akademisyenleri, ülkelerine dönemeyen öğrencilere kira yardımı yaptı...

Adana Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı talebi!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede alışverişe kapatılan Adana’daki Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı yapılmasını talep etti.

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Bursa'da Kaşmer İnşaat'ın yeni projesi Millet Mahallesi'nde!

Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Naime Kaşmer ev sahipliğinde, Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Kaşmer'in yeni projesinin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi..

Levent Sungur ile Ömer Faruk Karabayır TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılıkları ve Tarım ve Orman Bakanlığına ait atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...

Emekliye 600 lira kira yardımı yapılsın teklifi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Başkanlığı'na sunduğu 2 ayrı kanun teklifiyle emeklilere ayda 600 lira da kira yardımı yapılmasını talep etti.

Ömer Bulut resmen TOKİ'nin yeni başkanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, TOKİ Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ömer Bulut TOKİ Başkanlığına atandı.

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Ömer Yardı Haberi

Ömer Yardı


Aslen tekstilci olan ve tekstil işi yaparken diğer yandan da Gaziantep’tekonut geliştirmeye başlayan Ömer Yardı, İstanbul'a yelken açtı.


Beykale ve Beykule İnşaat Girişim Ortaklığı ile İstanbul Beylikdüzü’nde proje geliştirmeye başlayan şirketin Yönetim Kurulu Başkam Ömer Yardı, “Bugüne kadar ağırlıklı olarak Gaziantep’te lüks konut projeleri gerçekleştirdik. İstanbul’da Beykale ve Beykule ortak girişimi ile yeni projeler yapacağız” dedi.


1+1’ler yoğunlukta olacak Ortak girişimin İstanbul Beylikdüzü’nde toplam 100 dönüm arazi stoku bulunuyor. Şirket halihazırda 332 daireli Bey Kasrı projesine devam ediyor. Bugüne kadar 1+1 konseptinde konut üretmeyen şirket bu yılın sonunda geliştireceği projede 1+1 ve 2+1 konutlara ağırlık verecek. Ancak 1+1 tipinde de olsa yaşam alanlarının geniş tutulmasına özen göstereceklerini belirten Ömer Yardı, “Amacımız burada talebe uygun proje yapmak. Ön hazırlıklarımızda bu bölgede 1+1...