06 / 05 / 2024

Ömer Yıldız Yerleşkesi trabzon

Ömer Yıldız Yerleşkesi trabzon

Avrasya Üniversitesi geçtiğimiz günlerde satın alıp restorasyon çalışmalarına başladığı Yalıncak’ taki yerleşkesine kurucu mütevelli heyeti başkanı Ömer Yıldız’ ın ismi verildi. Yeni isim üniversite rektörlüğüne önerilecek...

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ömer Çebi, Emre Saral, Murat Saral, Nurullah Saral ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Caddesinde kuruldu.

Yıldız Sarayı’nı 9 ayda 18 bin 62 kişi gezdi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi yapılması gündemde olan Yıldız Sarayı Müzesi İstanbul’da en az rağbet gören müzelerden biri.

Konya Yıldız Kule Residence farklı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Konya'nın yeni cazibe merkezi, çevre yolu ve Şefikcan Caddesi kesişiminde yükselen Yıldız Kule Residence projesi farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Lüks detaylarıyla dikkat çeken dairelerin tamamı 3+1 şeklinde yapılıyor.

2000 yılında Yıldız Sarayı, 16 ayrı kuruluş tarafından kullanılıyormuş!

Osmanlı saray komplekslerinin sonuncusu kabul edilen, Beşiktaş'ta sahilden başlayarak Balmumcu sırtlarına kadar yaklaşık 500 dönümlük bir alana yerleşmiş olan Yıldız Sarayı, 2000 yılında 16 ayrı kuruluş tarafından kullanılıyormuş.

Mustafa Yıldız: Mera arazilerinin konuta açılması büyük bir hata!

Türk Veteriner Hekimler Birliği Sakarya Veteriner Odası Başkanı Mustafa yıldız, hayvancılıkta hayati öneme sahip olan meraların yerleşim alanı ve sanayiye tahsis edilmesinin vahim bir hata olduğunu söyledi.

Ömer Yıldız: Trabzon'u denizle buluşturacağız!

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon insanıyla denizi yeniden buluşturmak gerektiğini söyledi. Yıldız, denize girilebilecek koyların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

1973 yılında Yıldız Kavşağı alt yapı çalışmaları tamamlanmış!

1973 yılında Barbaros Bulvarı Yıldız Kavşağı alt yapı çalışmaları tamamlanmış. Kesişmesiz ve doğrusal olarak inşa edilen Yıldız Kavşağı, Boğaziçi Köprüsü ve Haliç Köprüsü arasında önemli rol oynayacakmış.

Erkan Yıldız kimdir?

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldız kimdir? Erkan Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Yıldız'ın biyografisi...

Ömer Yıldız kimdir?

İstanbul Ulaşım Genel Müdürü Ömer Yıldız kimdir? Ömer Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Yıldız, ne zamandan beri İstanbul Ulaşım'da Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Avrasya Üniversitesi'nin yeni yerleşkesine Ömer Yıldız Yerleşkesi ismi verildi!

Avrasya Üniversitesi geçtiğimiz günlerde satın alıp restorasyon çalışmalarına başladığı Yalıncak’ taki yerleşkesine kurucu mütevelli heyeti başkanı Ömer Yıldız’ ın ismi verildi. Yeni isim üniversite rektörlüğüne önerilecek...

Yıldız Park Modern'de yüzde 1 peşinat metrekaresi 2 bin 700 TL!

Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen 397 dairelik Yıldız Park Modern Projesi, Gaziosmanpaşa ve Eyüp sınırlarının kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde yükseliyor...

Yıldız Park Modern nerede?

Yıldız Park Modern projesi Gaziosmanpaşa ile Eyüp ilçelerinin kesiştiği noktada konumlandırılıyor. Projeye 0212 616 55 32 numaralı telefondan ulaşmak mümkün...

Ömer Yıldız Yerleşkesi trabzon Haberi

Ömer Yıldız Yerleşkesi trabzon


Avrasya Üniversitesi geçtiğimiz günlerde satın alıp restorasyon çalışmalarına başladığı Yalıncak’taki yerleşkesine kurucu mütevelli heyeti başkanı Ömer Yıldız’ın ismi verildi.


Üniversitenin senatosu Rektör Prof. Dr. Sami Karadeniz başkanlığında toplanarak isim kararını alırken, konuyla ilgili Genel Sekreter Gülay Yeniçeri bir açıklama yaptı. Yeniçeri “Mütevelli Heyeti Başkanımız Ömer Yıldız’ın Trabzon’da bir vakıf üniversitesi kurulması fikrinden başlayarak uzun uğraşlar sonunda Avrasya Üniversitesi’nin kurulması ve gelişmesi aşamalarında gösterdiği ileri görüşlülük ve liderlik yanında yapmış olduğu maddi ve manevi katkılar Türk halkı ve gelecek nesillerce daima şükranla anılacaktır. Bu çabaların son halkası Yalıncak’ta bulunan Telekom Tesisleri ve arazisinin üniversiteye kazandırılması olmuştur. Ömer Yıldız’ın Avrasya Üniversitesi’ne kuruluşundan bu güne kadar yapmış olduğu ve bundan sonra da yapacağı her türlü maddi ve manevi katkılarına karşılık kendisine bir şükran...