21 / 05 / 2024

Ömür Barış Dekorasyon iletişim

Ömür Barış Dekorasyon iletişim

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Barış Kokrmaz tarafından kuruldu. 

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hesamedın Abasalta tarafından kuruldu.

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Sönmez Gömeç tarafından kuruldu...    

Boğaziçi Öngörünüm İmar Barışı Kanunu!

7159 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Boğaziçi Öngörünüm İmar Barışı Kanunu...

Boğaziçi öngörünüm imar barışı kapsamına resmen alındı!

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen; Boğaziçi öngörünümü imar barışı kapsamına alan yasa teklifi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Boğaziçi öngörünüm resmen imar barışı kapsamına alınmış oldu...

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Barış Kokrmaz tarafından kuruldu. 

Arzum'da tüm ürünlerde 90 gün içinde para iade garantisi!

Arzum, tüm ürünlerinde 90 gün içinde para iade kampanyası başlattı. Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan 90 gün içinde para iade kampanyası 26 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Nuh Çimento, Tan Kömür'deki hisselerini satıyor!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., Tan Kömür Dış Ticaret Ltd. Şti.'ndeki %69,88 oranındaki ortaklık payının satılması/devredilmesiyle ilgili çalışmalara başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Glorest gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak!

Glorest Proje Geliştirme & İnşaat A.Ş., Türkiye’nin beş bölgesinde hizmet veren bölge ofisleri tarafından, Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği ve geliştirdiği gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak.

Kırşehir'deki mültecilerin barınma sorunu için komisyon oluşturuldu!

Kırşehir’e gelen mültecilerin barınma sorunlarının çözümü için komisyon oluşturulurken, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, ayrım gözetmeksizin Kırşehir’e gelen mültecilerin sorunlarının çözümü için çalışma yapıldığını söyledi.

1947 yılında Kuruçeşme'de modern kömür tesisat yapılacakmış!

1947 yılında Denizyolları İdaresi'yle anlaşma yapan İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'de 2 kilometre uzunluğunda bir saha tutan kömür depolarının yerine 370 metre uzunluğunda modern bir tesisat yaptıracakmış.

1941 yılında kömür depoları bulundukları yerde kalacak!

1941 yılında Boğaziçi'nin imar planını Prost'a hazırlatan Belediye, Kuruçeşme'deki kömür depolarının bir müddet daha bulundukları yerde kalmasına karar vermiş. Prost, Boğaz'da fabrika inşasının doğru olmayacağı görüşündeymiş.

Ömür Barış Dekorasyon iletişim Haberi

Ömür Barış Dekorasyon iletişim

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Barış Kokrmaz tarafından kuruldu. 

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fevzi Çakmak Mahallesi Serin Sk.Tuğra Apt.No:8/14...