09 / 05 / 2024

ön talepteki projeler 2017

ön talepteki projeler 2017

Eylül ayı ile birlikte yeni sezona başlayan gayrimenkul sektöründe markalı konut projelerinde ön talep ve ön satış dönemi de başladı.Ön talep döneminde ilk fiyat avantajını kaçırmayan alıcılar için yeni bir fırsat döneminin kapıları açıldı. İşte o projelerden bazıları...

En çok arsa satan şirket ArsaVev'in bu yılki hedefi 200 milyon dolar!

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, son 1 yılda 50 milyon dolarlık satış yaptıklarının altını çizerek, projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Dar ve orta gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu mu? Projeler hangi illerde?  İşte il il TOKİ projeleri!

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

İşte ön talep toplayan projeler!

Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçen konut projeleri için ön talep toplama süreci başladı. İşte ön talep toplayan projeler...

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Gaziantep Şahinbey'in dönüşüm projelerine tam not!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

2019 inşaat sektörünün toparlanma yılı olacak!

İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi meclis üyesi Niyazi Gültekin 2018 yılında inşaat sektörünün en kötü dönemini yaşadığını, "2019 yılında ise sektörün yeni projeler üretmek yerine stokları tüketmeyi hedeflediğini" dile getirdi!

Mansur Yavaş: Çılgın değil, akıllı projeler yapacağım!

AK Parti adayı Mehmet Özhaseki ile polemiğe girmek istemediğini söyleyen Mansur Yavaş, Ankara için “çılgın" değil “akıllı" projeler üreteceğini söyledi.

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Çılgın projeler rüzgarın yönünü değiştirdi!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Başkanı Ataseven . Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projeler nedeniyle bölgedeki bazı rüzgar santralların taşındığını ifade etti. 

Kanal İstanbul'a yakın projeler 2018!

Çılgın proje olarak da bilinen Kanal İstanbul'un güzergahının açıklanması emlak piyasasını da hareketlendirdi. İşte Kanal İstanbul'a yakın olan projeler...

Mega projeler Antalya'yı uçuracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek projelerin startını verdi. Projeler Antalya’nın marka değerini arttıracak.

ön talepteki projeler 2017 Haberi

ön talepteki projeler 2017

1-) Dap Yapı'dan İzmir'e 30 bin ön talep

İstanbul'da hayata geçirdiği projelerden sonra İzmir'i radarına alan Dap Yapı'nın Bornova'da inşa edeceği 700 konutluk projesine talep yağıyor. 400 milyonluk yatırım değerine sahip projeye kısa sürede 30 bin kişi başvurdu. Atatürk Stadı'nın hemen yanında hayata geçirilen ve ismi henüz belli olmayan proje, 30 katlı iki bloktan meydana geliyor. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yılmaz, İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate indirmesi beklenen otoyol projesi ve Körfez Geçiş Köprüsü projelerini gördükten soma İzmir'e yatırım yapmaya karar verdiklerini söyledi. Atatürk Stadı'na komşu konumda yer alacak DAP Yapı İzmir projesi denize 1000-1200 metre uzaklıkta bulunuyor. Şehirde yapı stokunun oldukça eski olduğunu anlatan Ziya Yılmaz, "Biz de kentsel dönüşüm konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İzmir'de...