18 / 05 / 2024

Ön yeterlilik şartnamesi

Ön yeterlilik şartnamesi

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmet İhalesi Ön Yeterlilik için son gün 25 Nisan...

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

Mersin Raylı Sistem Projesi'nin ikinci ihalesi 29 Ocak'ta!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan Ön Yeterlilik İhalesi'nin değerlendirmesini tamamladı. Projenin ikinci ihalesi ise 29 Ocak 2021'de düzenlenecek.

Yeterlilik Belgesi nasıl alınır?

Emlakçılık faaliyetlerinde yeni dönem başladı. Emlak Yeterlilik Belgesi'ne sahip olmayan danışmanlar emlakçılık yapamayacak. Peki, Emlak Yeterlilik Belgesi nasıl alınır? İşte detaylar...

Mersin Raylı Sistem Projesi’nin ön yeterlilik ihalesi tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Raylı Sistem Projesi’nin 13.4 kilometre uzunluğundaki ilk fazı için Ön Yeterlilik İhalesi tamamlandı. 

İzmirli emlakçılar sertifikalarını aldı!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (İESOB) ile İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) tarafından düzenlenen Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimleri tamamlandı. Sınavı kazanan 25 kişi serfikalarını aldı.

Katar yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdi!

Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeyh Halife bin Casim Al Sani, bazı Arap ülkelerinşn Katar'a uyguladığı ekonomik ambargoya rağmen yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Kaçak emlakçı mağduru olmayın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği yürürlüğe girdi. Tüm emlak danışmanlarının yıl sonuna kadar Mesleki Yeterlilik Belgesi alması gerekiyor.

Emlak danışmanları TOBB ve MEYBEM'den yeterlilik alabilecek!

TOBB ve MEYBEM AŞ'nin hizmet ağı genişledi. Buna göre, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgelerini buradan alabilmelerinin önü açıldı.

Emlak danışmanları yıl sonuna kadar 'Mesleki Yeterlilik Belgesi' alacak!

Hürriyet Emlak, tüm emlak danışmanlarının 2019 yılı bitmeden alması gereken “Mesleki Yeterlilik Belgesi”nin alım sürecinde iş ortaklarının 900 TL’lik sınav giriş ücretini karşılayacak. 

Tüm emlak danışmanları “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almak zorunda!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesiyle beraber, tüm emlak danışmanlarının 2019 yılı sonuna kadar Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne sahip olması zorunlu hale geldi.

467 bin kişiye mesleki yeterlilik belgesi verildi!

Bu yıl sonuna kadar belgeli çalışan sayısını 400 bine çıkartmayı hedefleyen MYK, hedefini aştı. Bu yıl 476 bin kişiye mesleki yeterlilik belgesi verildi.

Binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi..

Ön yeterlilik şartnamesi Haberi

Ön yeterlilik şartnamesi

Özelleştime İdaresi Gayrimenkul İşlemlerine İlişkin Danışmanlık Hizmet Alımı İhalesi Ön Yeterlilik ilanı için son başvuru günü 25 Nisan 2013. İhaleye katılmak isteyenler Ön Yeterlilik Dökümanı'nı almak zorunda.


Detaylı bilgi için tıklayın


Ön yeterlilik şartnamesi için tıklayın


İş tanımı için