10 / 05 / 2024

onarım işinin yapım usulleri

onarım işinin yapım usulleri

Hürses Gazetesi Yazarı Şükrü Kızılot inşaat ve onarım işinin yapım usulleri hakkında bilgi verdi. Kızılot, açık ihale usulü ve belli istekliler arasında ihale usulüni açıkladı.

Parke nasıl değiştirilir? Hasarlı parke onarımında ne yapılmalı? Parke onarılır mı?

Evinizde görmeye alıştığımız parkelerin bakımı ve onarımı, uzun ömürlü ve güzel bir döşeme için oldukça önemlidir. Parkeler, doğal bir görünüme sahip olduğu için zamanla aşınma ve hasarlar oluşabilir. İşte parkelerinizin bakımını kolaylaştıracak pratik çözümler ve püf noktaları...

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Haliç'te yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan'da yapım veya onarım karşılığı 49 yıllığına kiralama işi ihalesi düzenliyor. 

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini TBMM'de!

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarabya'da 137 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

TOKİ Kuzey Ankara Girişi konut onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1 -3 -5 -6 -7 -8 -9 ve 15 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi konut onarım ihalesi 3 Mayıs'ta

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1 -3 -5 -6 -7 -8 -9 ve 15 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi ihalesi 3 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

onarım işinin yapım usulleri Haberi

onarım işinin yapım usulleri

Hürses Gazetesi Yazarı Şükrü Kızılot inşaat ve onarım işinin yapım usulleri hakkında bilgi verdi. İşte Kızılot'un yazısı;


1-Açık İhale Usulü Açık ihale usulü bütün isteklilerin teklif verebileceği bir ihale usulüdür. Bu usul, 2886 sayılı Kanundaki kapalı teklif usulüne benzerlik göstermektedir. Açık ihale usulünde belirli bir sayıda teklif gelmesi şartı bulunmamaktadır. ihaleye sadece bir teklif verilmesi halinde bile ihale yapılabilmektedir. 

ihaleye verilen tekliflerin tamamının reddedilmesi veya ihaleye hiç teklif verilmemesi hallerinde ihale iptal edilmektedir. 

2- Belli İstekliler Arasında ihale Usulü Kamu ihale Kanunu'na göre, belli istekliler arasında ihale usulü, yapılacak ön yeterlilik değerlendirmesi sonucunda idarece davet edilen isteklilerin teklif verebildiği usuldür, işin özelliğinin uzmanlık ve/veya yüksek teknoloji gerektirmesi nedeniyle açık ihale usulünün uygulanamadığı mal veya hizmet alımları ile yapım işlerinin ihalesi bu usule...