09 / 05 / 2024

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik adres

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik adres

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ftaih Onay tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Hoca Nasrettin Caddesi'nde kuruldu.

KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2022? KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır?

KYK burs taahhütname onayı, burs almaya hak kazanan öğrenciler tarafından araştırılmaktadır. İşte KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2022? KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır? sorularının detayları!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Binaların teras katlarında değişiklik yapılırken onay gerekir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalardaki teras katlarında değişiklik yapılırken onay alınmasının gerekli olup olmadığını kaleme aldı.

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nde değişiklik pay sahiplerinin onayına sunuldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları Ticaret Bakanlığı'nın iznini takiben; yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak.

İsrail'den Yahudi yerleşimciler için 5 bin konut yapılmasına onay!

İsrail makamları, iki gün içinde Yahudi yerleşimciler için işgal altındaki Batı Şeria’da yaklaşık 5 bin konut yapılması planına onay verdi. 

Melikgazi'de muhtelif yapıların restorasyonuna onay!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, kültürel ve tarihi dokunun korunması amacıyla muhtelif  yapıların bakım, onarım ve restorasyon çalışmaları için Meclis’ten onay aldı.

Kapadokya'da kayanın üzerine inşa edilen asansöre tepki!

Kapadokya'da doğal kayalık üzerine inşa edilen asansör gündeme oturdu. İşletme sahibi, 'Kurul onayıyla yapıldı.' diyerek kendini savunurken Mimarlar ise bölgenin günden güne betonlaştırıldığını belirtti.

Kastamonu'da 5 bin kişilik yurt yapımına onay!

Kastamonu Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, bölgede yapılması planlanan 5 bin kişilik yurdun inşaatına onay verildi.

Samsun'da okul yerine cami yapılmasına onay çıkmadı!

Samsun'da 30 dönüm arazi üzerinde yer alan Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana cami yapılması kararına onay çıkmadı. Okul eski alanına taşınacak.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü için yer tahsisi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü için yer tahsisi yapıldı. Tahsisle ilgili karara CHP'nin komisyonda onay vermesine rağmen oturumda ret oyu vermesi kafalarda soru işareti yarattı.

Sabuncubeli Tüneli'ne yeni taş ocağına Valilik'ten onay!

İzmir-Manisa arasını 15 dakikaya indirmesi planlanan Sabuncubeli Tüneli projesi için yapılacak yeni taş ocağına, Valilik'ten beklenen onay geldi.

İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisi'ne Büyükşehir'den onay!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısı 2. Birleşimi 25 Mayıs 2016 tarihinde yapıldı.İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisine kavuşuyor. İznik'te Özel Eğitim ve Öğretime Bursa Büyükşehir Meclisinden onay çıktı.

Trabzon Sürmene Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun yapımına onay!

Sürmene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasponu ve proje ortaklığında Sürmene İlçe Sahası A’dan Z’ye yenileniyor. İlçe Sahası’nın yanı sıra Sürmene’ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için de onay çıktı.

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik adres Haberi

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik adres

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ftaih Onay tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Hoca Nasrettin Caddesi'nde kuruldu.


Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Yurt içi ve yurt dışında inşaat alanında kullanılan her türlü inşaat malzemeleri, ısı,ses  ve su yalıtım malzemeleri, strafor, izolasyon malzemeleri,pvc boru , demir, çelik profiller ve levhalar , dilatasyon profilleri, paspas sistemleri, pvc den imal edilmiş duvar koruma profilleri (mamüller) ,alimünyum ve mamülleri, kauçuk ve mamülleri, beton katkı malzemeleri, galvanizli ve galvanizsiz sac ve mamülleri, tuğla kiremit, hazır sıva, sıva filesi, mantolama profilleri, alçı, alçıpan, çimento, fayans, seramik , marley, ve benzeri malzemelerin  imalatını , ticaretini dağıtımını pazarlamasını ithalat ve...