23 / 07 / 2024

Önder Akkılıç

Önder Akkılıç

Akteknik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Akkılıç, Cenk Akkılıç, Önder Akkılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Haziran'da Pendik'te kuruldu.

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Radical Metal Limited Şirketi kuruldu!

Radical Metal Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Gül tarafından kuruldu.

Baygabar İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygabar İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Önder Hortaçlı tarafından kuruldu.

Tüketici ve konut kredilerinde yeni dönem başlıyor! Milyonlarca kişiye müjde...

Tüketicilerin koruma altına alınmasını öngören yeni düzenlemeye ilişkin detaylar netleşmeye devam ediyor. Eski Bankacılık Başuzmanı Dr. Önder Perçin, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Önder Perçin, neler söyledi? İşte ayrıntılar...

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Akköse tarafından kuruldu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Cgz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cgz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Kılıç tarafından kuruldu.

Emex Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Emex Yapı Sistemleri Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Gül tarafından kuruldu.

Eryu Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryu Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile  Yusuf Önder tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Akkılıç ve Tayfun Akkılıç ortaklığında kuruldu.

Önder Akkılıç Haberi

Önder Akkılıç
Akteknik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Akkılıç, Cenk Akkılıç, Önder Akkılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. 


Akteknik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastahane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,...