30 / 04 / 2024

Önder Akpınar Zekeriyaköy ve Demirciköyde gayrimenkul fiyatları artacak

Önder Akpınar Zekeriyaköy ve Demirciköyde gayrimenkul fiyatları artacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, 2016 bütçesinde, çevre ilçelerin şehir merkezine bağlantısını güçlendirecek 5 yeni tünel projesinin de yer aldığını açıklaması, gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi.

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde 2+1 ve 3+1'ler satıldı!

Mono Mimarlık, Bağdat Caddesi'nde 110 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 52 daireden oluşan Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kırşehir Akpınar’a yöresel mimaride 141 konut!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde yöresel mimaride inşa edilecek 141 konutun ihalesi gerçekleştirildi..

Bözüyük Akpınar Köyü'nde tapular dağıtıldı!

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Akpınar Köyü'nde imar plan değişikliği ve imar uygulamasının tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verdi.

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Önder Akpınar tarafından 340 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayseri Kepez ve Başakpınar'a iki ayrı yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi. Başkan Çelik, daha sonra Kepez ve Başakpınar ilçelerindeki iki ayrı yatırımın tanıtım programına iştirak etti.

Bursa Akpınar'daki dönüşümde önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile Akpınar Mahallesi’nde yer alan 1050 konutların dönüşümü için önemli bir adım atıldı.

Hava Kent Akpınar ne zaman bitecek?

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan Hava Kent Akpınar projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Projede teslimler Haziran 2019 yılında yapılacak...

Önder Akpınar Zekeriyaköy ve Demirciköyde gayrimenkul fiyatları artacak Haberi

Önder Akpınar Zekeriyaköy ve Demirciköyde gayrimenkul fiyatları artacak

Dolmabahçe- Levazım, Levazım- Baltalimanı, Baltalimanı-Ayazağa, Ayazağa-Çayırbaşı ve Sarıyer-Zekeriyaköy arasında gerçekleştirilecek tünellerin özellikle Sarıyer'deki gayrimenkul projelerinin değerini artıracağı belirtiliyor. CBRE Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı Direktörü Önder Akpınar, "Avrupa yakasında özellikle Zekeriyaköy, Demirciköy ve çevre bölgelerinde gayrimenkul fiyatları değerlenecek" dedi. 


YÜZDE 60-70 ARTIŞ OLDU 

Önder Akpınar, Bahçelievler ve Bakırköy'de konut fiyatlarının metro ve metrobüs bağlantısı geldikten sonra önemli artışlar gösterdiğini, Kartal'da da 2012'de metronun da hizmet vermeye başlamasıyla istasyonlara yakın projelerdeki konut fiyatlarının yüzde 60-70 düzeyinde artacağını belirtti. 


METROYLA ARTACAK

Başka ilçelerden örnekler de veren Akpınar, "2016 yılının son çeyreğinde açılması planlanan Üsküdar-Çekmeköy metrosu güzergâhında da aynı örnek yaşanıyor. Sancaktepe'de metro projesinin adının duyulmasından sonra bile fiyatlar artış seyrine girmiştir" dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, 2016 bütçesinde, çevre ilçelerin şehir merkezine bağlantısını güçlendirecek 5 yeni...