16 / 05 / 2024

Onduline Avrasya A.Ş.

Onduline Avrasya A.Ş.

Yeşil çatılar konusunda dünyadaki en büyük organizasyon olan 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenleniyor. Şehirlere nefes aldıran yeşil çatılar konusunda Avrupa önemli bir ilerleme kaydetmiş durumda.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta bulunan 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan; Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'ye 95 metrekarelik kısmı 1 yıllığına aylık 10.925 TL'ye kiraya verdi.

Avrasya GYO 2020 yılı için Reform Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2020 yılı faaliyet ve hesaplarının incelenmesi hususunda, Reform Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO Şişli Metrocity A Blok değerleme raporu revize edildi!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Büyükdere Cad.Metrocity A Blok 187 nolu bağımsız bölüm yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

Onduline Avrasya A.Ş. Haberi

Onduline Avrasya A.Ş.

Onduline Avrasya A.Ş. Ana Sponsorluğunda gerçekleşen 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin Platin Sponsoru Zorlu Center. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de aralarında olduğu Türkiye ve yurtdışından çok sayıda kuruluş ile sektör örgütü de destek veriyor. İki gün sürecek olan kongrede 30 konuşmacı yer alırken, 35 farklı ülkeden 500’e yakın katılımcı ağırlanıyor.  


Ünlü mimarlık firmaları tarafından tasarlanan yeşil çatı projeleri, güncel gelişmeler ve yeni teknolojiler ile uluslararası yeşil çatı prensipleri ve standartlarının ortaya konulacağı IGRA 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi; sürdürülebilir kentsel gelişim üzerine oturumlar, eğitim programı odaklı özel oturumlar ve eşzamanlı sergi ile tamamlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği kongre için Avrupa’nın belli başlı şehir yönetimlerinin delegeleri de İstanbul’a geldi. Konuk delegeler kendi şehirlerinde hayata geçirdikleri başarılı yeşil çatı stratejilerini özel...