13 / 05 / 2024

OnePlus 10 Pro fiyat listesi

OnePlus 10 Pro fiyat listesi

OnePlus Nord 2T'nin tasarımı belli oldu! İşte OnePlus Nord 2T ve OnePlus 10 Pro'nun 2022 Mart fiyat listesi...

OnePlus Ace 2 Pro: Uygun fiyatlı amiral gemisi 3 dakikada tükendi!

OnePlus Ace 2 Pro'nun özellikleri kullanıcıları büyüleyerek, ürün satışa sunulduğu an itibarıyla sadece 3 dakika içerisinde tüm stoklar tükenerek yok oldu. İşte tüm detaylar...

Amiral gemisi performansı ve göz alıcı özellikleriyle OnePlus Ace 2 Pro!

Çin'de yakında tanıtılacak olan OnePlus Ace 2 Pro'nun özellikleri sonunda gün yüzüne çıktı! Bu heyecan verici cihazla ilgili tüm detayları sizlerle paylaşalım...

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi... A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da... Peki, Vatan Bilgisayar'da indirime giren Xiaomi Redmi Note 11 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte 10 Temmuz 2023 tarihli Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...

Poco X5 Pro Hepsi Burada'da uygun fiyata!

Poco X5 Pro, Rs altında yeni bir orta sınıf 5G akıllı telefon Yeni Poco X serisi, eski modele göre birkaç yükseltme ile birlikte geliyor. Telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,67 inç uzunluğunda 10 bit AMOLED ekrana sahip. Peki 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nde seçili iPad'lerde yüzde 10 indirim sunuyor!

Babalar Günü'nde iPad almak isteyenlere büyük fırsat! Vatan Bilgisayar, seçili iPad modellerinde yüzde 10 indirim sunuyor. iPad Air ve iPad Pro serisinden birçok modelde geçerli olan bu indirimlerle teknoloji tutkunu babalar mutlu olacak.

Hepsi Burada fiyat performan ürünü Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu uygun fiyata satışa çıkardı

Hepsi Burada, Fiyat performans cihazı olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun 256 GB versiyonunu Web sitesinde satışa çıkardı. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatı ve özellikleri.

Ucuz ve yüksek özellikli Huawei Nova 10'da kampanya! Media Market'in bu indirimini kaçırmayın

Üst orta seviye nova 10 Pro'nun daha uygun fiyatlı kardeşi olan orta seviye nova 10, fiyat performans telefonu düşük bir fiyatla sunulan mükemmel bir tasarımdır. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

iPhone 15 Pro'da Bulunması Beklenen 10 Yeni Özellik!

Önümüzdeki eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 Pro modellerinde sunulacağı söylenen yeni özellikleri bir araya getirdik.

Türkiye fiyatı merak edilen Oppo Reno 10 Pro Görüntüleri, 24 Mayıs Lansmanından Önce Sızdı

Oppo Reno 10 serisinin tamamı  24 Mayıs'ta Çin'de piyasaya sürülecek. Şirket, resmi Çin web sitesi aracılığıyla Oppo Reno 10, Oppo Reno 10 Pro ve Oppo Reno 10 Pro+'yı içeren serinin lansmanını onayladı.

OPPO Reno 10 Pro'nun sır gibi saklanan özellikleri sonunda ortaya çıktı!

OPPO Reno 10 Pro'nun tasarımı geçtiğimiz haftalarda sızdırılmıştı ve şimdi cihazın teknik özellikleri de açığa çıktı. İşte ayrıntılar...

OPPO Reno 10 Pro+ 5G Geekbench'te ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle rekabet kızışıyor!

OPPO Reno 10 Pro+ 5G, PHU110 model numarasıyla Geekbench veri tabanındaki yerini aldı. İşte akıllı telefonun Geekbench puanı!

OnePlus 10 Pro fiyat listesi Haberi

OnePlus 10 Pro fiyat listesi

Yakın zaman içerisinde tanıtılması beklenen OnePlus Nord 2T'nin tasarım özellikleri belli oldu.

Bütçe dostu ve şık tasarımıyla ilgi çeken OnePlus Nord 2T'nin içeriği sızdırıldı. Söylentilere göre telefonda 4 kamera yer alacak. 80 watta kadar hızlı şarj destekleyecek ve 4500 mAh pil desteği de bulunacak.

50 MP kameraya sahip olacağı söylenen cihazın ön kamerası ise 32 MP olacak. 128 GB depolama kapsitesi bulunacak telefonun 8 GB belleği buluhnacağı da söylentiler arasında.

403-515 dolar aralığında olacağı da diğer söylentilerden birisi.

Nord 2T'nin OnePlus'ın yılın başında tanıtmış olduğu OnePlus 10 Pro ile benzer niteliklere sahip olacağı da iddia ediliyor.

OnePlus 10 Pro 6,7 inç AMOLED LTPO ekrana sahip. Ayrıca arka kamerası 50 Megapiksel olan cihazın işlemcisi ise Snapdragon 8 Gen 1. Corning Gorilla...