29 / 04 / 2024

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.



Akıllı telefon pazarında giriş ve orta segmentteki rekabet giderek artıyor. Bu rekabet ortamında TECNO, TECNO SPARK 10 Pro modelini satışa sundu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz, kullanıcılara cazip özellikler sunmayı hedefliyor.

TECNO SPARK 10 Pro, gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihazın ön tarafında, 6.8 inç boyutunda ve 1080 x 2460 piksel çözünürlüğünde bir IPS LCD panel bulunuyor. Ayrıca, 90 Hz yenileme hızı sayesinde akıcı bir görüntü deneyimi sunuyor.

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!Cihazın gücünü Mediatek Helio G88 işlemci sağlıyor. Bu işlemci, iyi bir performans sunarak kullanıcılara hızlı ve sorunsuz bir deneyim sağlamayı amaçlıyor. TECNO SPARK 10 Pro, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı gibi seçenekler sunarak kullanıcılara geniş bir depolama ve yüksek performans imkanı sunuyor. Ayrıca, hafıza kartı desteği ile depolama alanı daha da genişletilebilir.


Geri Dön