14 / 05 / 2024

Onikişubat düğün salonu inşaat ihalesi

Onikişubat düğün salonu inşaat ihalesi

Onikişubat Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat İlçe sınırlarında yer alan Hasancıklı Mahallesi 600 Kişilik Düğün Salonu" inşa edilmesi işi ihale ediliyor..

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Bakan Özhaseki 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıkladı! Tek çaremiz kentsel dönüşüm...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Bakan Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıklayarak Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğuna vurgu yaparak ''Tek çare kentsel dönüşüm" ifadelerini kullandı.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Düğün setlerinde büyük indirim! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de düğün takıları arasında yer alan düğün setlerinde büyük indirim başladı .Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi.

Dolar şubat ayında tam bu kadar olacak! Dolar satacaklar bir kez daha düşünün! Son dakika dolar gelişmesi

Doların şubat ayından ne kadar olacağı belli oldu.  Dolar satacaklar bir kez daha düşünün! Son dakika dolar gelişmesi..

Altın fiyatları darmaduman oldu! Birden düştü! Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararının açıklanmasının ardından rekor kırmıştı. Yukarı yönlü hamlelerine devam eden altın fiyatları bugün darmaduman oldu. Altının ons fiyatı 1950 dolara kadar yükselmişken birden 1915 dolara düştü. Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi 12 Şubat'ta!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri 12 Şubat tarihinde belirlenecek.

Cedit'te kentsel dönüşüm Şubat'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kocaeli’de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu. Bakan Kurum, ''Cedit teki 13 hektarlık alan buraya dair planlamızı onayladık. Projeyi Şubat ayında başlayıp, 2022 yılında teslim etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi bugün!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Onikişubat düğün salonu inşaat ihalesi Haberi

Onikişubat düğün salonu inşaat ihalesi

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçe sınırlarında yer alan Hasancıklı Mahallesi 600 Kişilik Düğün Salonu" inşa edilmesi ve bedeli ödenmek suretiyle işletilmesi işi, ihale ediliyor. 

Yapım muhammen bedeli 14 milyon 555 bin 304 TL olarak belirlenen düğün salonu için kira muhammen bedeli ise 348 aylık 696 bin TL olarak belirlendi. İhale, 28 Aralık'ta yapılacak.


İNŞAAT VE KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR

Onikişubat Belediye Başkanlığından:

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçe sınırlarında yer alan Hasancıklı Mahallesi, 469 parsel içerisinde bulunan taşınmazlar üzerine 3.263 m2’lik alanda "600 Kişilik Düğün Salonu" inşa edilmesi ve bedeli ödenmek suretiyle işletilmesi işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince, “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile 29 yıllığına kiraya verilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1 - İdarenin Adı-Adresi ve İletişim Bilgileri:

a) Onikişubat Belediye...