09 / 05 / 2024

online avm

online avm

TÜKDES Genel Başkanı Süleyman Bakal, e-ticaret dolandırıcılığına karşı uyarılarda bulundu. Bakal özellikle online alışverişte onay şifresine dikkat çekti.

AVM'ler salgında buluşma mekanı ve yaşam alanı oldu!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, ”Pandemi sürecinde AVM’lerin önemi daha net anlaşıldı” dedi. ‘GYODER Çözüm Platformu’nun beşinci toplantısı, ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında online olarak gerçekleştirildi.

AVM'ler de dijital ortama taşınıyor!

Zeruj Port Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Özkaymaz, "Pandemi süreciyle birlikte Zeruj Port’u online ortama taşıdık ve zerujonline.com’u hayata geçirdik. Bu sayede AVM içerisinde yer alan her şeyi en kısa zamanda yurt içi ve yurt dışı olmak üzere her yere taşıyor olacağız" dedi...

AVM’ler için tehlike çanları mı çalıyor?

Online alışverişin artmasıyla birlikte Amerika'da alışveriş merkezleri hayalete döndü. Türkiye 2016 yılının ilk çeyreğinde Avrupa'da AVM alanını en çok artıran ülke olurken önümüzdeki yıllarda online alışverişin ivme kazanmasıyla AVM'lerin ne olacağı merak ediliyor.

Google, AVM'lerde müşterileri izleyecek

Perakendecilerin uzun süredir online reklamların satışları artırıp artırmadığı sorusuna aradığı yanıt için Google kolları sıvadı. Teknoloji devi, test aşamasındaki yeni bir uygulamayla, AVM'lerdeki satışları ölçmeyi hedefliyor.

Google, AVM'lerde müşterileri izleyecek

Perakendecilerin uzun süredir online reklamların satışları artırıp artırmadığı sorusuna aradığı yanıt için Google kolları sıvadı. Teknoloji devi, test aşamasındaki yeni bir uygulamayla, AVM'lerdeki satışları ölçmeyi hedefliyor.

Online alışveriş AVM'leri tehdit ediyor!

Tüketici için ek avantajlar sunan e-ticaret uygulamaları, lojistik sektöründen de kuvvet alarak AVM'leri ve perakende sektörünü dönüştürerek yüz yüze alışverişin yerini aldı.Online alışveriş AVM'leri tehdit etmeye başladı.

E-ticaret uygulamaları, AVM'leri zor durumda bırakıyor!

36 milyon internet kullanıcısının 10 milyonu online alışveriş yapıyor. Ancak gelinen noktada tüketiciye ek avantajlar sunan e-ticaret uygulamaları, AVM'leri ve perakende sektörünü zorlamaya başladı.

Tantitoni, 41. mağazasını Ankara Taurus AVM’de açıyor!

Online mağazalarının yanı sıra, 13 ildeki mağaza ve satış noktalarında sevenleriyle buluşan Tantitoni, Ankara Taurus AVM’de 41. mağazasını açmaya hazırlanıyor. Mutfakların renkli ve enerjik markası Tantitoni’nin mağaza sayısı her geçen gün artıyor....

Tantitoni, 41. mağazasını Ankara Taurus AVM’de açıyor!

Mutfakların renkli ve enerjik markası Tantitoni’nin mağaza sayısı her geçen gün artıyor. Online mağazalarının yanı sıra, 13 ildeki mağaza ve satış noktalarında sevenleriyle buluşan Tantitoni, Ankara Taurus AVM’de 41. mağazasını açmaya hazırlanıyor...

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

AVM'lerde en beğenilen perakende markalar araştırıldı!

AYD, GfK Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirdiği "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırması sonuçlandı

online avm Haberi

online avm

Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Başkanı Süleyman Bakal, salgın sürecinde e-alışverişin yoğun olarak kullanıldığını açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; teknolojiyi yeni yeni kullanmaya başlayan tüketicilerin, varsa evlerindeki Z kuşağı bireylerden destek almalarıyla ilgili uyarılarda bulunan Bakal, "Dijitalleşen dünyaya tüketicinin ayak uydurması gerekiyor. Para yollama, alışveriş, fatura ödeme gibi birçok işlemlerimiz artık tek tuşla yapılabiliyor. Konuya hakim olanlar için bu durum büyük bir avantaja dönüşürken, ayak uydurmaya çalışanlar ise dolandırıcıların gazabına uğrayabiliyor. Z kuşağı, teknolojinin kullanımında çok daha başarılı." şeklinde konuştu. Bakal, son dönemde sanal kartlarla ilgili çok sayıda tüketici şikayeti aldıklarından bahsetti. 

Bu şikayetlerden örnek vererek bahseden Bakal, şunları söyledi: "Sanal ortamda kitap satın almak isteyen bir tüketici, alışveriş onay şifresi telefonuna gelmediği için işlemi gerçekleştirememiş. GSM operatörünü aradığında, yaşanılan...