02 / 05 / 2024

Ontan Bayraklı konutları

Ontan Bayraklı konutları

Kurulduğu 2006 yılından bu yana çalışmalarında profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön planda tutan Ontan İnşaat, Bayraklı'da yapımına başlayacağı yeni projesi Ontan Bayraklı'yı, düzenlediği kokteylle müşterilerine tanıttı.

Bayraklı Deprem Konutları 20 Kasım'da teslim edilecek!

Bir yıl önce 6.6 şiddetinde gerçekleşen ve 117 kişinin yaşamını yitirdiği büyük İzmir depreminde enkaza dönmüş blokların yerine yenisinin yapımı tamamlandı. Bayraklı ilçesinde hasarlı ve yıkılmış olan binaların yenilerinin yapımı için ise 7 adet proje alanı belirlemesi gerçekleştirildi.

İzmir Bayraklı'ya millet bahçesi müjdesi!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayraklı'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Bayraklı'ya TOKİ tarafından yapılacak konutlar mecliste!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında Bayraklı ilçesine TOKİ tarafından yapılacağı duyurulan konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Bayraklı deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bayraklı ilçesine inşa edilecek konutları yapacak firma ile ilgili açıklama yaptı.

Bayraklı ve Bornova'da yeni yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yeni yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB’dan Bayraklı deprem konutlarına dava!

İzmir depreminde evleri hasar görenler için yapılacak konutlar için belirlenen Bayraklı’daki 375 hektarlık rezerv alanın imar planlarının kabul edilmesi sonrasında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu yapılaşma için alanın bir bölümündeki sit statüsünün kaldırılmasına dava açtı.

Bayraklı deprem konutlarında 'fay' tartışması: JMO'dan açıklama!

JMO İzmir Şube Başkanı Sonuvar, İzmir Bayraklı’da yapılması planlanan deprem konutlarıyla ilgili, “Tercihimiz; alanda eğer diri fay söz konusuysa yapılaşmanın yüzey deformasyonu olabileceği bir yakınlıkta olmaması” dedi.

Bayraklı depremzedeleri için kalıcı konutlar inşa edilecek!

30 Ekim'de meydana gelen depremde İzmir'in Bayraklı ilçesinde çok sayıda bina hasar almıştı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı sakinleri için sağlıklı konut inşa edileceğini açıkladı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar fay üstüne yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yeni konutlar inşa edeceği Bayraklı rezerv alanından fay hattı geçtiği belirlendi. 

İzmir Bayraklı'da konutlar ormana yapılacak!

İzmir Bayraklı'da tapuda orman olarak kayıtlı 375 hektar büyüklüğünde alan, bugün resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile orman vasfından çıkarıldı.

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Ontan Bayraklı konutları Haberi

Ontan Bayraklı konutları


Kurulduğu 2006 yılından bu yana çalışmalarında profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön planda tutan Ontan İnşaat, Bayraklı'da yapımına başlayacağı yeni projesi Ontan Bayraklı'yı, düzenlediği kokteylle müşterilerine tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem ile Yönetim Kurulu üyeleri Sait Özmeydan ve Taner Akçınar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyl, İzmir Arena'da yapıldı. 30 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 261 adet rezidans dairesi, 51 adet ofis ve 17 adet de mağaza olmak üzere toplam 329 adet bağımsız bölüm bulunacağı belirtildi. 2016 yılının 11. ayında bitirilmesi planlanan Ontan Bayraklı'da 1+1 ve 2+1 dairelerin yanı sıra 15. katta yer alan körfez manzaralı havuz, 11. katta fitness salonu, spa ve jenerasyon merkezi de bulunacak.


İzmir kadar güzel

İzmir'den aldıkları ilhamla hayata geçirecekleri yapılar hakkında bilgi veren Ontan...