05 / 05 / 2024

ontan inşaat Ontan Bayraklı ulaşım

ontan inşaat Ontan Bayraklı ulaşım

Ontan Bayraklı fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. İzmir Bayraklı'da inşa edilen projede 261 adet konut, 51 adet ofis ve 17 adet ticari birim yer alıyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir'de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ontan Bayraklı 30 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor!

Geliştirdiği projelerde profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön plana çıkaran Ontan İnşaat; İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yeni projeye başlıyor..

Ontan İnşaat İzmir'de farklı mimariye sahip yaşam alanı yaratıyor!

Ontan İnşaat'tan sıradışı bir proje, Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanına sahip yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence hizmeti ile Ontan İnşaat sıradışı bir projeye imza atıyor.

Ontan İnşaat, İzmir Ontan Bayraklı projesine imza attı!

Yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve rezidans hizmetiyle 30 dönümlük inşaat alanında yükselen sıradışı bir proje Ontan Bayraklı, Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Mavişehir Modda projesi inşaatı hızla devam ediyor!

2006'dan bu yana inşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteren Ontan İnşaat, bu yıl Bayraklı'da gerçekleştireceği karma projesiyle İzmir'e yeni bir konsept yüksek yapı kazandırmanın heyecanım yaşıyor...

Pera GYO Sümerpark Konutları'nın 3. bloğu için Ontan İnşaat ile anlaştı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sümerpark Konutları'nın 3. bloğunun inşaatı için Ontan İnşaat ile anlaşma sağlandı...

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

ontan inşaat Ontan Bayraklı ulaşım Haberi

ontan inşaat Ontan Bayraklı ulaşım

Teslim tarihi Kasım 2016 olarak belirlenen Ontan Bayraklı 18 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 21 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. 


Ontan Bayraklı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Ontan İnşaat imzası taşıyan proje İzmir'in Bayraklı ilçesinde yükseliyor. 


10. katında fitness, 15. katında yüzme havuzu, 18. katında çocuk oyun alanı bulunan Ontan Bayraklı İzmir'de konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Toplam  261 daire, 51 ofis ve 17 ticari birimden meydana gelen İzmir Ontan Bayraklı'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Ontan Bayraklı fiyat listesi!

Firms bünyesinde kredili ödemelerde 2016 yılı Aralık ayına kadar vade farkı alınamayan Ontan Bayraklı Evleri fiyatları 233 bin TL'den başlıyor. Projenin 15 bin 90 metrekaresi kapalı...