17 / 05 / 2024

Onur Arslan

Onur Arslan

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Onur Başkan kimdir?

İç Mimar & Gayrimenkul Danışmanı Onur Başkan kimdir? Onur Başkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Başkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Başkan...

Ufuk Arslan: İstanbul'da han ve konaklar otele dönüşüyor!

Butik otelcilerin Başkanı Ufuk Arslan; İstanbul'da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiğini söyledi.

Ersan Arslan Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan ve Vali Ali Kolat, Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatında incelemede bulundular. Arslan, Silah OSB'nin Savunma Sanayinin gözbebeği olacağını söyledi.

Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti!

Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti. Taraf Gazetecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti.

Arslan Keskin: Bornova'ya otopark yapılsın!

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, " Hükümet Konağı 'nda araçlarını nereye park edeceklerini bilemiyor, bir otopark yapılırsa sorun ortadan kalkar ve trafik rahatlar" dedi.

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tomrukçu, Ercihan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Blokları Caddesi'nde kuruldu.

Onur Market, gayrimenkul sektörüne girdi!

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, İnaş Yapı markasıyla gayrimenkul sektörüne girdi. Venera Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe, İstanbul'da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan; depremde altyapıya dikkat çekiyor!

Türkiye'nin önde gelen kurumlarından biri olan İpek Grup, son dönemde gerçekleştirdiği inşaat ve maden ve yatırımlarıyla dikkat çekiyor. İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan depreme dikkat çekiyor.

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

Onur Arslan Haberi

Onur Arslan

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmive özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...