05 / 05 / 2024

Onur Başkan bodrum

Onur Başkan bodrum

İç Mimar & Gayrimenkul Danışmanı Onur Başkan kimdir? Onur Başkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Başkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Başkan...

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Arnavutköy'de sığınağı daireye çeviren kooperatif başkanına hapis cezası!

Arnavutköy’de bin 80 daireli bir kooperatifin bodrum katlarındaki sığınak ve depo alanlarını daireye çevirip sattığı ileri sürülen kooperatif başkanı 7 yıl 3.5 ay hapis cezası aldı. 

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Onur Başkan kimdir?

İç Mimar & Gayrimenkul Danışmanı Onur Başkan kimdir? Onur Başkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Başkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Başkan...

Başkan Kocadon'dan Bodrum'un imar durumuyla ilgili açıklama!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum merkez, Torba 1. Etap, Yalıkavak, Yalı, Gümüşlük, Mumcular mahalleleri ve köy yerleşim alanlarında imar uygulamalarına devam edilecek" açıklamasını yaptı.

KATİD Başkanı Çorumlu otelcilerle bir araya geldi!

KATİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş, i Onur Bıyıklı ve KATİD Yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Uzak ile Çorum Anitta otelin ev sahipliğinde Çorumlu otelcilerle bir araya geldi.

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu Bodrum'da tekne keyfi yaptı!

ABDİ İbrahim İlaç Firması'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut ile yakın arkadaşı Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Bodrum'da objektiflere yansıdı. İkili, eşleriyle teknede keyif yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı çocuklara park sözü verdi!

Muğla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, açılışını yaptığı Albatros Sitesi Parkı'nda site yanındaki sokakta oturan çocukların da park talepleri üzerine çocuklara 20 gün içinde park yapma sözü verdi..

TOKİ Başkanı Haluk Karabel: Kapıcı dairelerini iptal edeceğiz!

Samsun'da sel bölgesinde incelemelerde bulanan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Karabel, ''Kuzey Yıldızı TOKİ konutlarındaki bodrum katlardaki kapıcı dairelerini iptal edeceğiz'' dedi

Onur Başkan bodrum Haberi

Onur Başkan bodrum

Onur Başkan kimdir?

Onur Başkan, 1978 yılında İzmir’de doğdu. 1998 -2002 yıllarında;  Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde okudu.


2005-2009 yıllarında; MRI Overseas Property

Dünyanın 18 ülkesinde faliyet gösteren Avrupa’nın en büyük gayrimenkül firmasında emlak satış  temsilcisi ardından satış müdürlügü görevleri yaptı.


2008 -2009 , Yılları arasında Finlandiyanın Lapland bölgesinde,Levi  kayak merkezinde bulunan Dünya çapında iki projenin( Hotel Levin Torinaukio , Levin Klubi ) Snow White inşaat firması bünyesinde proje satış müdürlügünü yaptı.


2010 -2011: Club La Costa

Club La Costa firmasının, Artev Global ile birlikte tasarlayıp satışa sunduğu, Kuşadası ( Kuşadası Golf Resort) ve Didim ( Appolonium) projelerinde satış ve pazarlama ekibinde yer aldı.


İletişim bilgileri:


Bodrum Design Studio

Muğla, Bodrum

Turkey

E-posta: [email protected]

Telefon: +90 0554 888 55...