04 / 05 / 2024

Onur Can Tepe

Onur Can Tepe

Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi, Hüseyin Penbeoğlu, Onur Can Tepe, Yasin Toparlar tarafından 18 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Taş tarafından kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Partner Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partner Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Erdoğan ve Onur İşcan tarafından kuruldu.

Apart Prof Emlak Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Apart Prof Emlak Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Doğan tarafından kuruldu. 

Niv Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niv Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Vatansever tarafından kuruldu. 

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Ekonominin can simidi gayrimenkul sektörü!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Türkiye’deki ekonomik sıkıntıların çözülmesi için ‘can simidinin’ gayrimenkul sektörü olacağı belirtti.

TP Tepe Yapı İnşaat Teknolojiler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TP Tepe Yapı İnşaat Teknolojiler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Can Yeni, Kerime Aydın, Yeter Altan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Bayrampaşa, Kartaltepe Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi, Hüseyin Penbeoğlu, Onur Can Tepe, Yasin Toparlar tarafından 18 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Tekyön Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyön Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Onur Can Demirbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi'nde kuruldu.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

Onur Can Tepe Haberi

Onur Can Tepe
Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi, Hüseyin Penbeoğlu, Onur Can Tepe, Yasin Toparlar tarafından 18 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Kent, bina ve iç mekan ölçeklerinde mimari proje ve danışmanlık hizmeti sunmak. Ana sözleşme Madde 3ün kalan kısımlarında geçen tanımlı maddeler, bu genel iş alanını ve alt gereksinimlerini sınırlandırmaz. 2- Mimari, tasarım, şehircilik, restorasyon, iç mimari, grafik tasarım, aydınlatma tasarımı, peyzaj tasarımı, alt ve üst yapı inşaat mühendisliği, harita mühendisliği, elektrik mühendisliği, makine mühendisliği, yapı mühendisliği, ulaştırma tasarımı ve proje bazlı olarak bilgisine ihtiyaç olunan diğer tasarım ve mühendislik dallarına dair projeleri yapmak, yaptırmak, kontrol etmek, proje yarışmalarına, proje ihalelerine, yurt...