30 / 04 / 2024

onur mahallesi viyadük projesi

onur mahallesi viyadük projesi

Bayraklı Belediyesi, Yamanlar ve Doğançay Mahalleleri’ni Onur Mahallesi’ne bağlayacak viyadük projesinin yapımı için kolları sıvadı. Projenin zemin etüdü için kısa süre önce başlayan sondaj çalışmaları tamamlandı.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun viyadük çalışmalarında iş kazası!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmalarında beton blok işçilerin üzerine düştü. Bazı işçiler düşen bloğun altında kaldı.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi muhtarlık binası açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından Aşağı Yakacık Mahallesi'nde inşa edilen muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkürlerini iletti.

Gaziantep Kemal Köker Viyadük Köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artık şehrin trafik yükünü kaldıramayan ve eskiyen Kemal Köker Viyadük Köprüsünü yıkıyor.

Kemal Köker viyadük köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik yükünü kaldıramayan Kemal Köker viyadük köprüsünü yıkma kararı aldı.

Bornova’ya 3 kültür merkezi yapılacak!

Bornova Belediyesi, ilçeye 3 kültür merkezi birden kazandırıyor. Dr. Sırrı Aydoğan ismi verilen Atatürk Mahallesi’ndeki kültür merkezi açılış için gün sayarken, Pınarbaşı Kültür Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

İzmir Bayraklı'daki yol ve köprü çalışmaları tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı'daki Onur Mahallesi’ni çevre yoluna bağlayacak yol ve köprüyü tamamlıyor.

onur mahallesi viyadük projesi Haberi

onur mahallesi viyadük projesi


Bayraklı Belediyesi, Yamanlar ve Doğançay Mahalleleri’ni Onur Mahallesi’ne bağlayacak viyadük projesinin yapımı için kolları sıvadı. Projenin zemin etüdü için kısa süre önce başlayan sondaj çalışmaları tamamlandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Viyadüğün bitmesi ile birlikte mahaller arasındaki geçiş kolaylaşacak. Böylece hem zaman kaybının önüne geçilecek hem de yakıt tasarrufu sağlanacak” dedi. 


Bayraklı Belediyesi, ilçenin ulaşım sorunlarını tek tek çözüyor. Bu kapsamda Yamanlar ve Doğançay Mahalleleri’ni Onur Mahallesi’ne aynı zamanda otobana bağlayacak viyadük projesinin yapımı için düğmeye basıldı. Viyadüğün tamamlanması ile birlikte Yamanlar Mahallesi sınırları içerisinde kalan 7355/2 sokak üzerinden giriş yapılarak, Onur Mahallesi son durak olarak bilinen 7371 sokağa geçiş kolay bir şekilde gerçekleşecek.


OTOBANA GEÇİŞ 5 DAKİKA’YA İNECEK


Bölgede çalışma yapabilmek için iş makineleriyle servis yolu açıldı. Viyadükün bulunacağı bölgede zemin...