28 / 07 / 2024

Onur Öngün hayatı

Onur Öngün hayatı

Özellikle büyük kentlerde yapılaşmaya ilişkin atılan adımların, önümüzdeki 5 yıllık süreçte gayrimenkul yatırımlarını mahalle aralarından tamamen kurtararak, sektörde "profesyonel dönemin " başlamasını sağlayacağı belirtildi.

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!

İstanbul'un zamanı tükeniyor... İki uzman isim kırmızı alarm verdi... Milyonların hayatı tehlikede... İşte ayrıntılar...

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Yaşasın Hayat Turizm Ve Gıda İşletmeleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşasın Hayat Turizm Ve Gıda İşletmeleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Gayrimenkulde kadın gücü!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu tarafından düzenlenen ‘Kadınların İş Hayatında Yaptığı Temel Hatalar’ başlıklı etkinlikte konuşan Minerva Eğitim ve Danışmanlık Kurucu Başkanı Ayşegül Güngör, kadınların iş hayatında yapmamaları gereken hataları nedenleri ile katılımcılara anlattı.

Mimarazzi.com yayın hayatına devam edecek!

Türk mimarlık camiasının wikileaks’ı olarak tanımlanabilecek, mimarların anonim olarak daha önce çalıştıkları firmalar hakkında paylaşımlarda bulunan Mimarazzi.com yenilenmiş formatı ile yayın hayatına devam edecek. 

Mimar Sinan'ın hayatı belgeselleştirildi!

Mimar Sinan'ın hayatı belgeselleştirildi. 60 dakikalık belgeselin yönetmen koltuğunda Mesut Gengeç oturuyor...

Empıre Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetoğlu Holding Ananim Şirketi tarafından kuruldu. 

Core Akıllı Ev Sistemleri hayatı kolaylaştırıyor

Yeni nesil akıllı ev çözümleriyle öne çıkan Core Akıllı Ev Sistemleri, kullanıcıların hayatını daha konforlu, güvenli ve tasarruflu bir hale getirmek için çalışıyor.

Başarılı belediye gayrimenkullerin değerini artırıyor!

Yurt genelinde gayrimenkul yatırımları yapan Onursal Gayrimenkul AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, gayrimenkul değer artışında belediyenin etkisi olduğunu açıkladı.

Ziya Aydın kimdir?

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Ziya Aydın, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Onur Öngün hayatı Haberi

Onur Öngün hayatı

Özellikle büyük kentlerde yapılaşmaya ilişkin atılan adımların, önümüzdeki 5 yıllık süreçte gayrimenkul yatırımlarını mahalle aralarından tamamen kurtararak, sektörde "profesyonel dönemin " başlamasını sağlayacağı belirtildi.  Başkentte yeni yaşam merkezlerinin ortaya çıkmasında önemli rol oynayan Onursal AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, ABD ve Avrupa gibi gelişmiş ülkelerde en önemli sektörler arasında yer alan gayrimenkul yatırım uzmanlığının, ülkemizde uzunca yıllar kendilerini "emlakçı" olarak tanımlayan kişiler tarafından yürütülmeye çalışıldığını kaydetti.  İnşaat sektöründeki reformlar ve arsa geliştirmede baş döndürücü hızın, son yıllarda gayrimenkul yatırımlarında uzman kişilere ihtiyacı artırdığını ifade eden Öngün, "Alanında başarılı işlere imza atan söz konusu uzmanların, diğer tüm yatırım araçlarından daha fazla kazandırması, iş dünyasının bu alanda profesyonel çözüm arayışını hızlandırdı" dedi.  Onur Öngün, istanbul ve Ankara gibi kentlerde 3-5...