04 / 05 / 2024

Onur Öngün inşaat sektörü

Onur Öngün inşaat sektörü

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: "Fiyatların yükselmesine rağmen konut satışlarının artması gayrimenkulün gelecekte de en güvenli liman olacağını gösteriyor" dedi..

Onur Öngün: Gayrimenkul yatırımı en büyük kazanç kapısı!

Özellikle büyük kentlerde yapılaşmaya ilişkin atılan adımların, önümüzdeki 5 yıllık süreçte gayrimenkul yatırımlarını mahalle aralarından tamamen kurtarması öngörülüyor...

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Limak, Rostov Havalimanı'nın inşaatını tamamladı!

Limak, Marashstroy ile birlikte inşa ettiği 222 milyon dolarlık Rostov Havalimanı’nın inşaatını tamamladı. SSCB’nin dağılmasından sonra sıfırdan yapılan ilk havalimanı aralıkta açılacak. Limanı yılda 10 milyon yolcu kullanacak

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Melen Barajı'nın inşaatında son durum!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'daki Melen Barajı'nın inşaatını inceledi. Eroğlu, "Melen, İstanbul'un sigortasıdır" diye konuştu.

15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın inşaatı yüzde 95 tamam!

15 Temmuz'un yıl dönümünde açılacak olan Şehitler Anıtı'nın inşaatında sona gelindi. Anıtın yüzde 95’i tamamlandı.

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Bayburt Soğukgöze Barajı'nın inşaatı bu yıl bitiyor!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Bayburt’un merkeze bağlı Güçlüyolu deresi üzerinde hayata geçirilen Soğukgöze Barajı’nın inşaatında sona gelindi. Proje çalışmalar tamamlanıyor.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kavşak çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatı başladı!

Geçtiğimiz Mart ayında ihalesi gerçekleştirilen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları başladı.

15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaatında son durum!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi girişi karşısında yapımı süren 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Onur Öngün inşaat sektörü Haberi

Onur Öngün inşaat sektörü

Ekonominin en önemli kalemlerinden inşaat sektöründe açıklanan son veriler 'balon' söylentilerini boşa çıkarıyor. TÜİK ve TKFE'nin açıkladığı verilere göre Türkiye'de hem konut fiyatları hem de satış oranları artarken, uzmanlar mega projeler, kredi imkanları ve gayrimenkule ilginin bu artışın temel sebepleri olduğunu vurguluyor. 


TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre bu yılın Mart ayında yapılan konut satışı sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32.4 oranda artarak, 116 bin 30 oldu. Merkez Bankası'nın açıkladığı Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE) ise geçen yılın aynı dönemine oranla 2015 Şubat'ında konut fiyatlarının yıllık bazda yüzde 9,32 artığını gösterdi. Ekonominin en önemli kalemlerinden inşaat sektöründe açıklanan son veriler 'balon' söylentilerini boşa çıkarıyor. 

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, konuya ilişkin değerlendirmesinde Türkiye'de konut fiyatlarının artmasına rağmen...