16 / 05 / 2024

onur sarıbay emlak sektörü açıklaması

onur sarıbay emlak sektörü açıklaması

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Emlak Konut GYO Sarıyer polis lojmanları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesindeki 1 adet parsele dair değerleme raporunu yayınladı.

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Sarıbay tarafından kuruldu.

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayırlı tarafından kuruldu.

Emlak Konut Sarıyer 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi'nde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emel Onur, Realtor'un emlak sektörü elçisi oldu!

Lead Consulting Group'un CEO'su ve Miami’nin en önder emlak danışmanlarından Emel Onur, Amerika emlak dünyasının en  yaygın online gayrimenkul satış sitesi realtor .com’un sektör elçisi olarak seçildi...

onur sarıbay emlak sektörü açıklaması Haberi

onur sarıbay emlak sektörü açıklaması

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugün kaleme aldığı yazısında Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarına yer verdi.

Sadi Özdemir, yazısına, "Tenis oynarken kafam kırıldı patronluğu oğluma bıraktım sözü, Türkiye’nin ilk franchise veren markası unvanını taşıyan, halen de ülke genelinde ‘en büyük emlakçı’ konumundaki TURYAP’ın patronu Azmi Sarıbay’a ait. Golf merakıyla tanınan Azmi Sarıbay, yaklaşık 4 ay önce tenis oynarken talihsiz bir kaza geçirdi ve kafatası kırıldı. Günlerce süren tedavi ile eski sağlığına kavuştu. Öyle ki eski şakacı karakteri de yerli yerine gelmiş durumda. O nedenle söze başlar başlamaz ‘yazıya başlık olan’ espriyi yaptı." ifadelerini kullanarak başladı. 

1 Ocak 2022 tarihinden...