15 / 05 / 2024

operasyonda mahkemeye sevk edilenler

operasyonda mahkemeye sevk edilenler

İstanbul merkezli operasyonda sabah saatlerinde savcılığa sevk edilen ve, savcılıktaki işlemleri tamamlanan 21 kişiden 14'ü, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer 7 kişi de savcılıkça serbest bırakıldı...

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

Ev sahibi kiracıyı kafasına göre mahkemeye veremeyecek! İşte yeni düzenleme

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan mahkemelik durumlar son buluyor. Ev sahiplerinin kiracısını mahkemeye verme devri kapandı. Uygulama 1 Eylül’ de başlıyor.

Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne olur? Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne kadar sürer?

Ev sahipleri bazı hallerde kiracının tahliyesini isteyebilir. Eğer bu iş mahkemeye kadar giderse süreç nasıl işler ne gibi olaylar olur? Peki Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne kadar sürer? İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracı tartışması büyüyor! İstediği zammı alamayan ev sahipleri mahkemeye koşuyor! 

Yüksek enflasyon ile artan yaşam pahalılığı konut kiralarının da katlanmasına neden oldu. Ev sahibi ve kiracı tartışması büyüyor! İstediği zammı alamayan ev sahipleri mahkemeye koşuyor! 

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Bodrum Gravilla Sitesi'ndeki tadilat kavgası mahkemeye taşındı!

2017 senesine Bodrum Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden villa satın alan Z.O.G., evdeki ayıplarının giderilmesi için villanın eski sahibiyle iletişime geçti. Talepleri karşılanmayan Z.O.G mahkemeye yoluna başvurdu. 

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Vebitcoin soruşturmasında yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi!

Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi. 

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İzmir depreminde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan 6 şüphelinin adliyeye sevk edilmesine karar verildi. 

Thodex soruşturmasında 16 kişi adliyeye sevk edildi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltında olan 16 kişi işlemler için adliyeye sevk edildi.

ŞPO Tarihi Yarımada'nın imar değişikliğini mahkemeye taşıdı!

Tarihi Yarımada içinde 10 bin riskli binanın yıkılarak depreme dayanıklı olarak yeniden inşa edilmesine imkan sunan plan notu değişikliği, Fatih Belediyesi, İBB ve Koruma Kurulu'ndan geçti. Fakat Şehir Planlamacıları Odası değişikliğin itirazda bulunmadan mahkemeye taşındığını ileri sürdü. 

4 maddede site yönetimlerinde mahkemeye başvurma!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimlerinde mahkemeye başvurma" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İzmir'de yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İzmir'deki depremde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan aralarında müteahhitlerin de olduğu 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

operasyonda mahkemeye sevk edilenler Haberi

operasyonda mahkemeye sevk edilenler


İstanbul merkezli operasyonda, savcılıktaki işlemleri tamamlanan 21 kişiden 14'ü, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edilen 66 kişiden 21'inin savcılıkça ifadeleri alındı. Aralarında iş adamı Reza Zerrab ile Salih Kaan Çağlayan ve Barış Güler'in de bulunduğu 14 kişi, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Diğer 7 kişi de savcılıkça serbest...