28 / 04 / 2024

OPPO FİYAT LİSTESİ

OPPO FİYAT LİSTESİ

Babasına ne alacağına bir türlü karar vermeyenelere MediaMarkt'tan sürpiz kampanya geldi! MediaMarkt, Babalar Günü'ne özel Oppo marka akıllı cep telefonlarında büyük indirimler yaptı! Peki, MediaMarkt'ta Oppo telefon fiyatları ne kadar? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Oppo telefonlarda karne gününe özel Oppo telefonlarda inanılmaz fırsatlar! 12 Haziran 2022 fiyat listesi!

MediaMarkt, karne gününe özel Samsung telefonlarda inanılmaz indirimler düzenledi! Yeni fiyatları şok edecek! Peki, MediaMarkt'ta Oppo telefon fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Konut ve otomobil fırsatçılığına barkodlu takip!

Ticaret Bakanlığı konut ve otomobil sektöründeki fırsatçılığın önünü kesmek için harekete geçti. Bu kapsamda bakanlık yeni sistemi için çalışmalarına başladı. 

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıf Katılım Bankası, EYT Finansmanı ile emeklilik sürecinde destek sunuyor. Emeklilik hakkına sahip olmasına rağmen sigorta ve Bağkur prim borçlarını tamamlayamayan müşterilere finansman imkanı sağlanıyor. 

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Fırsatçılığa caydırıcı ceza! Fahiş fiyat yapanlara hapis cezası geliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından birçok insanın evsiz kalması ile farklı şehirlere göç başladı. Birçok şehirde bu nedenle ev kiralarını arttıran ev sahiplerine fırsatçılıktan hapis cezası geldi. Yeni eklenecek madde ile 2 yıldan 5 yıla ceza verilecek. İşte detaylar…

Yüzde 30-40 demiyorlar arttırıyorlar! Depremzede dinlemiyor fırsatçılık yapıyorlar

​Her kaza, bela yada afet durumunda kenetlenen ülkemizde maalesef ki kaos ortamlarında fırsatçılıkta bizim ülkemizde had safhada. En acı olayda bile vicdanlara yakışmayan uygulamalar oluyor. Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından bazı emlakçılar kiralarda fahiş fiyat uyguladı

OPPO FİYAT LİSTESİ Haberi

OPPO FİYAT LİSTESİ

Babasına ne alacağına bir türlü karar vermeyenelere MediaMarkt'tan sürpiz kampanya geldi! MediaMarkt, Babalar Günü'ne özel Oppo marka akıllı cep telefonlarında büyük indirimler yaptı! Bu indirimlerden faydalanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonlardan birini seçip MediaMarkt'ın resmi internet sitesi üzerinden satın almak.

Peki, MediaMarkt'ta Oppo telefon fiyatları ne kadar? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

  MEDIAMARKT OPPO 15 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ OPPO A55 64GB Akıllı Telefon Yıldızlı Siyah Fiyatı: 4.099,00 Türk Lirası OPPO Reno 5 Lite 128GB Akıllı Telefon Aurora Moru Fiyatı: 5799,00 Türk Lirası OPPO A55 64GB Akıllı Telefon Gökkuşağı Mavisi Fiyatı: 4.099,00 Türk Lirası OPPO A16 32 GB Akıllı Telefon Kristal Siyahı Fiyatı: 3249,00 Türk Lirası OPPO A74 128 GB Akıllı Telefon Gece Mavisi Fiyatı: 4999,00 Türk Lirası OPPO A74 128 GB Akıllı...