19 / 05 / 2024

Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi

Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi

Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Reha Yeltekin imzasıyla kuruldu.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarakçı tarafından kuruldu.

Avahi Tekstil İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Tekstil İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alkış tarafından kuruldu.

Sirius Taahhüt İşleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Taahhüt İşleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Akkaya ve Aykut Küpeli ortaklığında kuruldu. 

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vaha Yapı İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fuat Akdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pars Mekanik Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Mekanik Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Hakan Çalışkan ve Cemal Turan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Aslanlar Asfalt İnşaat Nakliyat Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Asfalt İnşaat Nakliyat Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ağit Aslan ve Aziz Aslan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Reha Yeltekin imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Demir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

Osnap Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osnap Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa İleri tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Rumi Sokak'ta kuruldu.

Mali Vinç İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mali Vinç İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarkan Karışmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi'nde kuruldu.

TEB Emlak İnşaat Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TEB Emlak İnşaat Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sayim Bayındır tarafından 120 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Yasemin Sokak'ta kuruldu.

Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi


Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Reha Yeltekin imzasıyla kuruldu. 


Optimal Taahhüt İşleri Yatırım İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- Şirket her türlü Kat karşılığı konut inşaatları, fabrikalar, yollar, barajlar, toplu konut inşaatları, kanallar ve buna benzer tüm inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, gerektiğinde taşeronluklar almak ve gerektiğinde vermek, gerektiğinde amacına ulaşmak için her türlü proje hizmetlerini ve proje danışmanlık hizmetlerini yapmak, yaptırmak, Proje yönetim hizmetlerini yurt içi ve yurt dışında vermek, bu hizmetler için gerektiğinde  izinler alarak yurt içinden temin ile yurt dışına personel yollamak İnşaat işleri ve Proje yönetimi alanlarında her türlü özel sektör ve kamu ihalelerine girmek, gerekli teminat ve ipotekleri vermek,...