08 / 05 / 2024

Optimum Doğa Kurtköy ödeme planı

Optimum Doğa Kurtköy ödeme planı

Kurtköy Optimum Doğa satış ofisi ile 0216 684 00 80 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Optimum Doğa Kurtköy projesinde fiyatların 500 bin TL - 600 bin TL arasında başlaması öngörülüyor...

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler!

129 kampüsün bulunduğu il ve konuma göre yılda yaklaşık 19 bin lira ile 53 bin lira arasında para ödeyen veliler, çocuklarının eğitim hayatından endişe duyuyor… İşte Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler...

Doğa Koleji yetkililerinden açıklama bekleniyor!

Doğa Koleji yönetimi üst üste açıklama yapacağı günlerle ilgili duyuruda bulunmuş ancak herhangi bir ses çıkmamıştı. Son olarak Cumartesi günü içinde Pazartesi açıklama yapacağını duyurmasına rağmen dün de bilgi verilmedi. Şimdi gözler bugünde...

Vefat eden Mimar Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü!

Konya Beyşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından mimar olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü yapıldı.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

360 Kurtköy'de yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Satış sürecinin devam ettiği 360 Kurtköy projesinde yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuluyor.

Optimum Doğa Kurtköy ödeme planı Haberi

Optimum Doğa Kurtköy ödeme planı


Optimum Doğa konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde Çamlık Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Kurtköy Optimum Doğa satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Optimum Doğa Kurtköy projesi 25 adet tripleks villadan oluşuyor. Kurtköy Optimum Doğa ne zaman teslim sorusuna 18 ay sonra cevabı veriliyor. Optimum Doğa Kurtköy projesinde inşaat 2014 yılında başlayacak.


Optimum Doğa Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli olarak veya firma bünyesinde yüzde 50 peşinattan sonra, 24 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor.


Kurtköy Optimum Doğa satış ofisi ile 0216 684 00 80 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Henüz netlik kazanmayan Optimum Doğa Kurtköy villa fiyatları olarak 500 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen fiyatlardan başlaması öngörülüyor.



Kurtköy Optimum Doğa satış ofisi

Tel : 0216...