11 / 05 / 2024

Optimum Kent Villaları

Optimum Kent Villaları

Zekeriyaköy Optimum Kent'te 265 bin dolardan başlayan fiyatlarla, villaların, sıraevlerin ve dairelerin satışları devam ediyor...

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

Villalar konut seçiminde öne çıkan alternatif!

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 826 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 826 adet konut, 3 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, 1'er adet anaokulu ve cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Ispartakule Banu Evleri'nde fiyatlar 305 bin TL'den başlıyor!

Hasanoğlu İnşaat, Bahçeşehir’de inşa ettiği farklı konseptli projelerine şimdi de Ispartakule’de hayat veriyor. Banu Evleri Ispartakule adıyla inşa edilen projenin ilk etabında az katlı bloklarla kent villaları da yer aldı.

Urla Sefaköy Villaları Hak İnşaat imzasıyla yükseliyor!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından biri olan Hak İnşaat, Kent Buca Evleri'nin ardından Urla Sefaköy villaları ile önemli bir projeye daha imza atıyor..

Konsept Halkalı Dumankaya Evleri!

Konsept Halkalı Dumankaya Evleri İstanbul Avrupa yakasında Halkalı Atakent'te yükseliyor. Konsept Halkalı Dumankaya Evleri Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve kent villaları mevcut...

Zekeriyaköy Optimum Kent Evleri'nde 265 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Zekeriyaköy Optimum Kent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Optimum Kent projesinde konutların fiyatları 265 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

İdealist Kent Villaları'nın havadan son görüntüleri!

Çekmeköy'de Hektaş İnşaat tarafından 2 etap halinde hayata geçirilen İdealist Kent projesi 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Kent Optimum Zekeriyaköy örnek dairesi hazır!

Bölgenin ilk tek katlı villa, sıra ev ve daire uygulamasıyla karma bir proje özelliği taşıyan Kent Optimum Zekeriyaköy konsepti örnek dairesiyle ilgililerini ağırlamaya devam ediyor.

Optimum Kent Zekeriyaköy Evleri'nde 265 bin dolara!

Karma proje olarak hayata geçirilen Zekeriyaköy Optimum Kent projesinde daireler 265 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Optimum Kent Evleri'nde 265 bin dolardan başlıyor!

Teslimlerin 2013 yılın Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Optimum Kent projesinde daire fiyatları 265 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Sönmez Kent Konakları Ayışığı Villaları'nda 550 bin liraya!

İzmir Sönmezkent Konakları'nda satışı devam eden Ayışığı Villaları'nın fiyatları 550 bin lirayla 750 bin lira arasında değişiyor

Optimum Kent Villaları Haberi

Optimum Kent Villaları

Zekeriyaköy Optimum Kent projesi Zekeriyaköy'de Kent Grup tarafından inşa edildi. Bölgenin ilk tek katlı villaları, sıra evleri ve daire uygulamasıyla karma bir proje özelliği taşıyan projede tek katlı villalar dışında 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleride bulunuyor.


Kent Optimum projesinde 265 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.



Telimlerin 2013 yılında yapılacağı Kent Optimum Zekeriyaköy 'de villalar 210 metrekare, sıraevler de 155 metrekare olarak tasarlandı.



Zekeriyaköy Optimum Evleri, basketbol sahası, futbol sahası, fitness alanı, mini bahçe sineması, çocuk oyun odaları, kafeterya, tenis kortları ve yüzme havuzu imkanlarını sağlıyor.

Optimum Kent Villaları, Boğaz ve Maslak bölgesine 20 dakika mesafede yer alıyor.


0212 202...