08 / 05 / 2024

Optimum Yaşam Merkezinin danışmanı

Optimum Yaşam Merkezinin danışmanı

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor.Bahar Ünal İletişim Optimum Yaşam Merkezi’nin iletişim dnaışmanı oldu.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi yıl sonunda açılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 42 milyon 810 bin 400 liraya inşa edilen sosyal yaşam merkezinin ismi belli oldu. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ismiyle yükselen projenin yıl sonunda açılması planlanıyor.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

İnönü Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı yükseliyor!

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Talas Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Talas Belediyesinin arsasına Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak olan Talas Yaşam Merkezinin temelleri yarın atılacak.

Malatya Battalgazi'de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Malatye Battalgazi'de inşa edilecek olan engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in açıkladığı 2017 projelerinin temelleri arka arkaya atılıyor. 7 Mart’ta yapılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin ardından Beyazşehir Mahallesi’nde de sosyal yaşam merkezinin temeli atıldı.

Kayseri Köşk'e sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Köşk ilçesine kazandıracağı beş yıldızlı sosyal yaşam merkezinin temelini yarın atacak. Sosyal tesiste yüzme havuzu, fitness salonu, sanat ve mesleki eğitim için derslikler yer alacak.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Optimum Yaşam Merkezinin danışmanı Haberi

Optimum Yaşam Merkezinin danışmanı

Eylül 2014’de Hakan Akyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Burak Rahvalı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Alperen Öncel ile Enes Demiröz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kurulan Optimum Yaşam Merkezi İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi’nin tercihi Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu.

Optimum Yaşam Merkezi İnş. Ve Tic. A.Ş. tarafından Anadolu yakasının yükselen değeri Sancaktepe’de hayata geçirilecek olan Optimal Life projesinin iletişim faaliyetlerini  1 Şubat 2015 tarihi itibari ile Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı üstlenecek.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Optimal Life markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet verecek.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşteri portföyünde, Emlak Konut GYO, ERA Türkiye Gayrimenkul Danışmanlığı, İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği, Orgin Agro, All events fuarcılık, e-Hamal, Genç Turizmciler Derneği, Güral Premier otelleri ve Barış...