08 / 05 / 2024

Oral Mimarlık Değer 16

Oral Mimarlık Değer 16

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Artsıde Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Artsıde Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ukbe Enes Vural tarafından kuruldu.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Vapotech İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vapotech İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erçelik tarafından kuruldu.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Altan ve Murat Düşer ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Oral Mimarlık Değer 16 Haberi

Oral Mimarlık Değer 16

Merakla baklenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasında en yüksek seviyede başarı gösterenlere verilen dünya çapında ünlü bir mükemmellik ödülü olma özelliğine sahip. Verilen bu ödüller, çok çeşitli gayrimenkul disiplinlerinde uzmanlaşmış olan deneyimli profesyonellerden meydana gelen bir jürinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda her yıl veriliyor. 

Oral Mimarlık'ın tasarladığı Nişantaşı’nın özgün ve modern binası  Değer 16 Residences; 8 katlı olarak tasarlandı. Nişantaşı Değer 16, rezidans olarak yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamak üzere dizayn edildi. 

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Oral Mimarlık ortakları Y. Mimar Kerem Oral  ve Emre Oral, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:  “Avrupa...