07 / 05 / 2024

ordu 2. osb

ordu 2. osb

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Beybükü mevkisi ile Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Kayabaşı mevkisinde bulunan yaklaşık 90 hektar büyüklüğündeki alan, Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi yeri olarak kesinleştirildi.

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ordu Ünye'de heyelan tehlikesi: 2 ev boşaltıldı, 10 yapı tehlikeli!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelanlarda bir dairenin duvarı yıkıldı. 10 binanın tehlikeli alanda olduğu bildirilirken 2 daire boşaltıldı.

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Ordu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Fatsa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'da inşaatı bitmeyen otogarın maliyeti 2 kat arttı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki yönetimin temelini attığı ve 2 yılda tamamlanması planlanan 25 milyon TL'lik şehirler arası otobüs terminali, zamanında bitmeyince maliyeti de 2 katına ulaştı. Başkan Hilmi Güler, belediye meclisinden 3'üncü kez borçlanma yetkisi istedi.

ordu 2. osb Haberi

ordu 2. osb

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Beybükü mevkisi ile Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Kayabaşı mevkisinde bulunan yaklaşık 90 hektar büyüklüğündeki alan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi yeri olarak kesinleştirildi.


Ordu 2'nci Organize Sanayi Bölgesi yerinin kesinleşmesiyle ilgili bir açıklamada bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu ve Fatsa Organize Sanayi Bölgelerinin tamamen dolması ve yatırım yapmak isteyen müteşebbislerin ihtiyacına cevap veremeyecek durumda olması nedeniyle Ordu'da ikinci bir OSB kurulması, Fatsa OSB'nin genişletilmesi ve Ünye ilçesinde yeni bir OSB kurulması ihtiyacını doğduğunu söyledi.


Vali Balkanlıoğlu, "Bu sebeple, Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Beybükü mevkisi ile Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Kayabaşı mevkisinde bulunan yaklaşık 90 hektar büyüklüğündeki alana Ordu 2'nci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalar...