04 / 05 / 2024

ordu 2014 projeleri

ordu 2014 projeleri

Ordu’nun susuzluk sorunu, yapılan dev yatırımlar ve iyileştirme çalışmalarıyla en kısa sürede çözülmek isteniyor. Ordu Belediyesi Büyükşehir olduktan sonra hızlı bir yapılanma ile çalışmalara en kısa sürede başladı.

Ordu'ya 400 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Temmuz'da Ordu'yu ziyaret eden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan ile yaklaşık bir saat Ordu hakkında konuştuklarını belirtti...

Enver Yılmaz 52 projeyi kamuoyuna tanıttı!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 52 projeyi kamuoyuna tanıttı. Yılmaz, “Proje ve hizmetlerimiz ile yatırımlarımız ile sizler ile karşı karşıyayız" dedi

Enver Yılmaz 2 Mart'ta Ordu'da bölgeyi kıskandıracak dev projeleri açıklayacak!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 2 Mart'ta Ordu'da bölgeyi kıskandıracak dev projeleri açıklayacağını ve büyükşehirin Ordu 'ya neler kazandıracağını dile getirdi...

Enver Yılmaz: Ordu için 1'i çılgın, 4 projemiz var!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "1 'i çılgın sayılabilecek, 3 - 4 tane projemi var. Projelerimizin görselini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız" dedi

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan Ordu’nun köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan da kenti güzelleştiren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu'ya yeni rekreasyon alanı geliyor!

Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Ordu'daki cephe iyileştirme projeleri görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra Ordu'da yapılacak olan cephe iyileştirme projesinin görselleri meclise sunuldu.

ordu 2014 projeleri Haberi

ordu 2014 projeleri


Ordu’nun en büyük sorunları arasında yer alan susuzluk, yapılan dev yatırımlar ve iyileştirme çalışmalarıyla en kısa sürede çözülmek isteniyor. Ordu Belediyesi Büyükşehir olduktan sonra hızlı bir yapılanma ile çalışmalara en kısa sürede başladı. OSKİ, Ordu merkez ve 19 ilçenin su sorunu çözmek için gece gündüz çalışıyor. Kısa bir sürede suyla ilgili dev yatırımlara imza atan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a su sorunun iki yıl içerisinde çözüleceğine ilişkin verilen sözü tutmak için durmadan çalışıyor.


Genellikle su sorunun en sık yaşandığı yerler rakımı yüksek olan ilçe ve mahalleleri. OSKİ yetkilileri çalışmaların ilk olarak ilçelerden başlayacağı daha sonra önceden köy olan mahallelere yayılacağını söylüyor.


Ordu’nun Korgan ilçesine, yıllar boyunca su sağlayan YİBO okulunun alt tarafındaki su arıtma tesisinde çalışmalar...