02 / 05 / 2024

Ordu apartman yıkımı

Ordu apartman yıkımı

Altıordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği kapsamında Mart ayında Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşınan ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilen raporda karar verildi.

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Ordu apartman yıkımı Haberi

Ordu apartman yıkımı

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Taşbaşı Mahallesi 'nde bulunan Martı ve Köşk apartmanlarının kamulaştırılarak yıkılmasını kararlaştırıldı. 


Altıordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği kapsamında Mart ayında Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşınan ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilen raporda karar verildi. Komisyon tarafından yapılan incelemelerde Martı ve Köşk Apartmanlarının kamulaştırılarak yıkılmasının uygun olacağı kararlaştırıldı. 


Rapordu şu ifadelere yer verildi: "Komisyonumuzca yapılan inceleme neticesinde; İlimiz Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi, 19K-III-A uygulama imar planı paftası, 497 ada 4 nolu parselde hazırlanan U.İ.P-102,79 plan işlem numaralı plan tadilatı ile 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği yapılması talep edilmektedir. Söz konusu parseldeki yapı mevcut imar planında Islah Edilecek ve Koşullu Yenilenebilecek Yapılar statüsünde bulunmakta olup konut alanı olarak planlanmıştır. Bahse konu olan alanda yeşil alanın...