06 / 05 / 2024

Ordu Arapların gözdesi oldu

Ordu Arapların gözdesi oldu

Ordu-Giresun Havalimanı bitmeden yatırımcı çekti. Araplar'ın Ordu'dan 100'ün üzerinde ev aldığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, "Yayladan arazi istiyor, daha çok konut ve otel yatırımına geliyorlar" dedi

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Ticari araç sınıfının gözdesi Volkswagen Transporter Pikap’a tamı tamına 43 bin TL indirim geldi!

Ticari araç konusunda en çok tercih edilen modellerden biri olan Volkswagen, Transporter Pikap modeliyle büyük ses getirdi. Volkswagen, her ay olduğu gibi bu ay da araç modellerinin fiyatını açıkladı ve bu kapsamda, Transporter Pikap’a 43 bin TL indirim geldiği görüldü.

Esnafın gözdesi Hyundai H100 Kamyonet’te çok konuşulacak fiyatlar! Hyundai H100 Kamyonet’in nisan ayı fiyatı belli oldu!

Hyundai resmi internet sitesinden 2023 nisan fiyat listesi yayımladı. Bu kapsamda, H100 Kamyonet’in de fiyatı belli olurken vatandaşlar Hyundai H100 Kamyonet’in güncel fiyatını ve özelliğini araştırmaya başladı.

Borsada neler oluyor? 2022 yılının gözdesi borsada beklentiler ne? Uzmanlar ne diyor?

Borsa İstanbul’da neler oluyor? Geçen yıl yatırım liginde en yüksek getiriyi sağlayarak şampiyon olan BIST 100 endeksi, son günlerdeki düşüşler ve volatil hareketler ile yatırımcısını üzüyor. Peki, borsa 2023 yılında nasıl bir seyir izleyecek?

Altında ayı sezonu sürecek mi? Milyonlar gözünü 2023'e çevirdi! Hemen öğren!

Milyonlarca yatırımcının gözdesi olan altının 2022’yi nasıl tamamlayacağı ve 2023’te yönünün ne olacağı merak ediliyor. Peki altın artacak mı piyasalar ne durumda? İşte detaylar…

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Başak 5120 Red Power’ın fiyatı dudak uçuklattı! Çiftçinin gözdesi Red Power

Başak traktörün 2018 yılında tanıttığı yüksek güç beygirli sınıftaki ilk adımı 5120 Red Power kısa sürede çiftçinin gözdesi oldu. Kullanıcıların büyük övgüsünü kazanan Başak 5120 If Desing Award 2020 tasarım ödülünü kazanmayı başardı. İşte Red Power’in özellikleri ve fiyat listesi

Altın 2 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan İslam Memiş son dakika rakamı verdi! Hemen bu flaş rakama bakın

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş Ağustos ayının sonuna kadar yatırımcıların gözdesi gram altının 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip etmeye devam edeceğini söyleyerek, 1 Eylül itibariyle yükselmeye başlayacağını kaydetti.

Skoda Superb fiyatları güncellendi! Sakın bu fiyatları kaçırmayın! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Konforu, teknoloji ve multimedya özelliklerini bir araya getiren Skoda Superb yeniden fiyatlandırıldı. 600 litrelik bagaj kapasitesiyle dikkat çeken otomobil, geniş oturma alanıyla da alıcıların gözdesi. Peki, Skoda Superb fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ordu Arapların gözdesi oldu Haberi

Ordu Arapların gözdesi oldu

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz doldurularak inşa edilen ilk havaalanı niteliğindeki Ordu-Giresun Havalimanı, daha hizmete girmeden bölgedeki gayrimenkul yatırımlarını artırdı. Yabancı yatırımcılar mayısta planlanan açılış öncesinde emlak fiyatları patlamadan alım yapmak için harekete geçti. Ekonomi Gazetecileri Derneği üyelerini konuk eden Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Ordu-Giresun Havalimanı dolayısıyla turizm yatırımcılarının Ordu'ya gelmeye başladığını söyledi. Bölgede 7-8 aydır gözle görülür bir hareketlilik olduğunu belirten Balkanlıoğlu, tanıtım projeleriyle bu ilginin daha da artmasını hedeflediklerini dile getirdi. 


YAYLADA ARAZİ ARIYORLAR 


Havalimanı hizmete girdikten sonra Ortadoğulu turist sayısında artış beklediklerini ifade eden Balkanlıoğlu, Karadeniz'de daha çok Trabzon ve Rize'yi tercih eden yabancıların artık Ordu'ya da ilgi duyduklarını belirtti. Arap işadamları tarafından Ordu'da 100'ün üzerinde konut alındığını bildiren Balkanlıoğu, "Bu sayı yıl sonuna kadar...