21 / 05 / 2024

ordu avm projeleri

ordu avm projeleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’ya yapılacak Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezinin yarın ihaleye çıkacağını söyledi.

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

ordu avm projeleri Haberi

ordu avm projeleri

Çöp projesinin ardından, bu hafta bir diğer önemli projede de ihale yapılacağını hatırlatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’ya yapılacak Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezinin yarın ihaleye çıkacağını söyledi.


Durugöl Mahallesi'ne yapılacak olan alışveriş merkezinin 2018 yılının Haziran ayında hizmete gireceğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, AVM'nin Ordu'nun önemli projeleri arasında yer alacağını söyledi.


Tam 50 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, bin 200 araç kapasiteli kapalı otoparkı olan AVM 'nin Ordu için bir ihtiyaç olduğuna değinen Yılmaz; " Ordu,bölgenin en prestij projelerinden birine kavuşmuş olacak. 50 milyon EURO’luk yap işlet devret modeliyle yapacağımız alışveriş merkezimiz şimdiden Ordu’ya hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 


Ordu...