04 / 05 / 2024

Ordu Aybastı yıkım

Ordu Aybastı yıkım

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 1.5 sene önce yaşanan heyelan nedeniyle birçok vatandaş evsiz kalmıştı. Evsiz kalan mahalle sakinleri TOKİ’nin gelecek yıl teslim edeceği evleri bekliyor.

Ordu Aybastı'da askıda kalan evler görenleri korkutuyor!

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 15 Mayıs'ta meydana gelen heyelanda 61 binadaki 80 konut tahliye edilirken, 22 bina ile 1 cami yıkıldı. 2 bina dışındaki yapıların büyük kısmının heyelandan etkilendiği mahalleye girişler de yasaklandı.

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ordu Belde Evleri'nin yıkımı durduruldu mu?

Belde Evler'in 3. bloku yıkılmadan, yıkım işlemleri durduruldu. ORÇEV, Erdoğan’ın “Belediye Başkanı Hilmi Güler’e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?” dediği Belde Evler'in 3. blokunun yıkımının durdurulma sebebini soruyor...

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Ordu Belde Evleri’nin yıkımı sürüyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda başlatılan projenin yıkımı devam ediyor.

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkımına başlandı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki dere yatağındaki binanın yıkım çalışmaları başladı. Binanın yıkımının yaklaşık bir haftada tamamlanması planlanıyor.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı binaya yıkım kararı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki selin ardından yıkım kararı alınan dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkım çalışmaları yarın başlayacak...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi 750 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Ordu Büyükşehir 24 iş yerini kiraya verecek! İhalesi 23 Ocak'ta!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait,  Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gölköy ilçelerinde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi 23 Ocak'ta yapılacak....

Ordu Aybastı yıkım Haberi

Ordu Aybastı yıkım

15 Mayıs 2019’da Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde meydana gelen heyelanda 22 bina ve 1 cami yıkılırken, 61 binadaki 80 konut da tahliye edildi. Milliyet'te yer alan habere göre; heyelan sonrasında Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile AFAD ekiplerin tarafından bölgede zemin etüt çalışmaları yapıldı. Heyelanın mahallenin ortasından geçen yağmur suyu, atık sular ve yer altı sularından meydana geldiği belirlenirken, tehlike nedeniyle mahalle yerleşim ve iskana kapatıldı. Evlerinden tahliye olan vatandaşlara ise konut başına 8 bin 500 TL kira yardımı ile 6 bin 900 TL nakdi yardım yapıldı. Bölgede afet konutu yapımı için de arazi tespit çalışması başlatıldı.

Evsiz kalan 27 kişi, zemin etüdü yapılan ve sağlam çıkan arazilerine yeniden ev yaparken, 43 kişi ise TOKİ’nin yapacağı evleri bekliyor.  Evlerini kaybeden...