08 / 05 / 2024

Ordu Belediyesi gayrimenkulleri

Ordu Belediyesi gayrimenkulleri

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, o binalar için harekete geçti!

Karadeniz  kıyısında, yeşille mavinin buluştuğu noktada yer alan Ordu'da, 3 blok halinde yükselen, 17'şer katlı gökdelen inşaatları için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri kiralıyor!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri ihaleyle kiraya verecek. Kiralama ihalesiyle ilgilenenlerin 19 Aralık Salı gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi'ne sosyal tesis inşa etti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Ordu Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye 25 yıllığına kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şarkiye Mahallesi'nde 955 metrekarelik arsa üzerindeki tek katlı binayı kiraya veriyor. 25 yıllığına kiralanacak binanın bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu'daki Rus Pazarı Altınordu Belediyesi'ne devredildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti.

Ordu Belediyesi gayrimenkulleri Haberi

Ordu Belediyesi gayrimenkulleri

Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi verdi. Adıgüzel, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanmasını talep etti.

CHP'li Adıgüzel, "Aşağıdaki sorularımın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak yanıtlanması arz ederim" dedi. 

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'in soruları:

1. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Durugöl'deki Ordu-Giresun karayoluna komşu, paha biçilemez ve dar kıyı şeridinde kamu hizmetlerine uygun imkânlar açısından benzeri olmayan bir konumda olan Büyükşehir ek hizmet binası ve yanındaki AVM inşaat alanını satışa çıkardığı bilgileri doğru mudur? 

2. Ayrıca Durugöl’deki yeni stadyum yakınındaki yeşil alan bir önceki yönetim tarafından imara açılmıştı. Şimdiki Büyükşehir yönetimi bu yapılaşmayı iptal etmişti. Ancak yeniden yapılan düzenlemede öncekinden daha vahim olarak önceki imar planındaki yeşil...