02 / 05 / 2024

Ordu Belediyesi spor projeleri

Ordu Belediyesi spor projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis spor dalında önemli bir yol kat eden Ordu’ya yeni kortlar kazandırıyor.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Ordu Belediyesi spor projeleri Haberi

Ordu Belediyesi spor projeleri

 

Hazırladığı projelerle birçok ilçede spor tesislerini halkın hizmetine sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis spor dalında önemli bir yol kat eden Ordu’ya yeni kortlar kazandırıyor. Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında başarılı sporcuların yetişmesine büyük katkı sağlayacak 6 yeni tenis kortunun ise inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

HER TÜRLÜ SPOR FAALİYETİNE DESTEK VERİLİYOR

19 ilçede semt sahalarından fitness aletlerine kadar vatandaşın birçok sportif etkinliği yapabileceği alanlar oluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilecek tenis kortları ve sosyal tesis projesinin çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

HEDEF BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Teniste önemli bir gelişme kaydeden ve yarışmalarda adından sıkça söz ettirmeye başlayan Ordu, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımıyla büyük başarılara imza atabilecek sporcuların yetişmesini sağlayacak önemli bir tesise sahip olacak.

PROJE TOPLAM 25 BİN M2LİK ALANI KAPSIYOR

Toplam 25 bin...