18 / 05 / 2024

ordu büyükşehir kent meydanları

ordu büyükşehir kent meydanları

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabataş Kent Meydanı için düğmeye bastı.

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor!

Mega kent İstanbul’a taşınan BDDK personeline 45 bin Türk Lirası ödenmesi teklifi geri çekildikten sonra AK Parti memura ‘refah payı’ adı altında ‘büyükşehir tazminatı’ verilmesini tartışıyor. işte konu ile ilgili detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

ordu büyükşehir kent meydanları Haberi

ordu büyükşehir kent meydanları


Yatırmlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanları Projesi'ne start verdi. Kısa bir süre sonra ihale edilecek olan proje, kaymakamlık binası ile ilçe belediye binasının önünde hayata geçirilecek.


BEŞ AYDA TAMAMLANACAK

Kabataş Kent Meydanı ile bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projenin hazır hâle getirildiğini belirtti, Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde; “Kabataş Kent Meydanı olarak bize daha önce, Kaymakamlık binasının önündeki alanın yapılması yönünde bir talep gelmişti. Biz de ilçe belediyemizin önünü de projenin içine katalım ve daha geniş bir meydan ortaya çıkaralım dedik. İşin tesliminin ardından yaklaşık 5 aylık sürede proje hayata geçirilecek”




Ordu Büyükşehir...