28 / 04 / 2024

Ordu Çatalpınar asfalt yatırımları

Ordu Çatalpınar asfalt yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar ilçe merkezi ve mahalle grup yollarındaki sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

2B Asfalt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2B Asfalt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Pınar Batı tarafından kuruldu. 

Ordu Soya Kavşağı tamamlandı!

Yol ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi kavşağındaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Ordu Çavuşlar- Yemişli- Karacaömer yoluna asfalt!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarından nasibini alıyor.

Ordu Karapınar Katı Atık Tesisi yenilendi!

Ordu'nun Karapınar Mahallesi’nde bulunan Katı Atık Ayrıştırma ve Gruplama Tesisi, yapılan yenileme çalışmalarının ardından günümüz teknolojisine uygun hale geldi.

Ordu Çatalpınar asfalt yatırımları Haberi

Ordu Çatalpınar asfalt yatırımları


Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar ilçe merkezi ve mahalle grup yollarındaki sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla bir yandan ilçe merkezindeki trafik akışı rahatlatılırken diğer yandan da mahallelere ulaşımın daha konforlu bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçe merkezinde yoğun olarak kullanılan ve aynı zamanda Aybastı ve Kabataş ilçelerine de ulaşımı kolaylaştıran 1.300 m’lik alternatif güzergâhta sıcak asfalt çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında öncelikle elektrik hatları yer altına alındı, içme suyu hatları ve kanalizasyon hatları yenilendi. Altyapı çalışmalarının ardından yolun 1.000 m’lik kısmı sıcak asfalt yapılırken, geriye kalan 300 m’lik kısımdaki çalışmalar ise devam ediyor.

ELMAKÖY – AKKÖY YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Toplam uzunluğu 6 km olan Elmaköy - Akköy bağlantı yolunda koruge boru çalışmaları, toprak işleri, alt temel imalatı, reglaj, plentmiks temel...