07 / 05 / 2024

ordu çikolata ve fındık parkı

ordu çikolata ve fındık parkı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı İlçe Belediyesi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Ordu Ticaret Borsası ve Gülyalı Gelişim Derneği tarafından Gülyalı İlçesi'nde "Çikolata Park" kurulması için çalışmalar sürüyor.

Tarım Kredi Market’te Türk kahvesi, lokum, çikolata ve kolonya fiyatları dibe vurdu! Nisan 2024 Tarım Kredi kataloğu!

Tarım Kredi Kooperatif Market’te Ramazan Bayramı’na özel olarak yüzleri güldüren indirim başladı. Söz konusu indirime göre bayram şekeri, çikolata ve kolonyada indirim yapıldı. İşte Tarım Kredi Market indirimli fiyat listesi...

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

A101'den çılgın kampanya! Online katalogda toz şeker, mercimek, salça, çikolata ve peynir fiyatı dibi gördü!

A101 haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. A101'de Toz şeker, mercimek, salça, çikolata ve peynir fiyatı dibi gördü. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

BİM'den bayram müjdesi geldi! İşte BİM bayram şekeri 2023 kataloğu!

Bayram yaklaşıyor, BİM'de özel ürünler satışta! Lokum, şekerleme, çikolata ve daha birçok lezzetli ürünleri kaçırmayın. Bayramınızı tatlandırmak için BİM'e uğrayın!

Şok 'bayram heyecanını' yaşatmaya başladı! Şeker ve çikolataya dev gibi indirim

Şok market 5-23 Nisan 2023 kataloğunu yayınladı. Ramazan bayramı münasebetiyle çikolata ve şeker ürünlerinde indirime gitti. Mübarek ramazan ayını yarılamışken indirimli ürünleri alıp bayrama hazırlık yapmak isteyen vatandaşlar elinizi çabuk tutun.

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Carrefour bir ülkede daha fiyatları dondurdu! Tam 100 üründe fiyatlar değişmeyecek!

Uluslararası market zincirleri arasında yer alan Carrefour, ekmek, bazı peynir çeşitleri, yoğurt, pizza, tavuk, mantar, çikolata ve mendil gibi ürünlerin fiyatlarını dondurma kararı aldı.

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatlarında fırsat! Dünyada ilk ve tek! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, közde türk kahvesi, sütlü türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve olmak üzere 4 farklı çeşit kahve yapabiliyor. Peki Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Ordu'da 13.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ordu Altınordu'da yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Akaryakıt istasyonunun satış bedeli 13 milyon 637 bin 781 TL olarak belirlendi.

ordu çikolata ve fındık parkı Haberi

ordu çikolata ve fındık parkı

Gülyalı İlçesi'nde 1800 metrekaresi kapalı alan olmak üzere 60 bin metrekare alan üzerine "Çikolata Park" kurulması için çalışma başlatıldı. Butik çikolata üretiminin ve satışının yapılacağı parkta seyir tepesi, oyun alanları, cafe, restoran, fındık müzesi, yüzer sahne, su oyunları, eğlence parkı, yöresel mimari maketler, yöresel ürünler, tematik park, çikolata ile fındık figürlü oyun parkları ve spor alanları da yer alacak.


Parka gelen ziyaretçiler çikolatanın yapım aşamalarını görebilecek, çocuklar kendi çikolatalarını da yapabilecek. 10 milyon TL'ye mal olacak projenin yüzde 75'lik kısmı DOKA tarafından karşılanacak. Kalan yüzde 25'lik kısmı ise en büyük paya sahip olan Ordu Büyükşehir Belediyesi ve diğer ortakları tarafından sağlanacak.


TOKİ...