03 / 05 / 2024

ordu Fatsa altyapı yatırımları

ordu Fatsa altyapı yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yatırım faaliyetleri kapsamında içme suyu ve kanalizasyon altyapı hatlarında sürdürdüğü yenileme, bakım, onarım ve ilave hat yapımı çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 24 Ağustos'ta!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatından dükkan almak isteyen kişilere duyurularda bulundu. Anlayan, dükkanların ihalesinin 24-25 Ağustos’ta yapılacağını söyledi.

İlhami Yıldırım Ordu Fatsa'da anaokulu yaptırıyor!

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları ve Binali Yıldırım’ın kardeşi İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım ortak yürüttüğü Fatsa anaokulu projesinde ilk kazma vuruldu.

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.

Ordu Yayalaştırma Projesi'nin ihalesi yarın!

Altyapı Koordinasyon Merkezi Üst Kurulu 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Ordu'daki altyapı yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

ordu Fatsa altyapı yatırımları Haberi

ordu Fatsa altyapı yatırımları


Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yatırım faaliyetleri kapsamında içme suyu ve kanalizasyon altyapı hatlarında sürdürdüğü yenileme, bakım, onarım ve ilave hat yapımı çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürüyor.

REŞADİYE CADDESİ’NDE 30 SENELİK İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ

Ordu’nun nüfus ve şehirleşme açısından en yoğun yerleşim yerlerinden biri olan Fatsa ilçesinde OSKİ ekipleri, eksik kalan ve aksayan içme suyu ve altyapı hatlarına müdahale ederek yaşanan sorunlara çözüm getirdi. Fatsa’nın hem araç hem de yaya trafiğinin en yoğun seyrettiği Reşadiye Caddesi’nde, en son 30 yıl önce yapılan ve kullanım ömrünü bitirerek sık sık arıza veren içme suyu hatları yenilendi. Bölgede geniş çaplı bir içme suyu çalışmasını hayata geçiren OSKİ ekipleri isale, şebeke ve abone bağlantılarının tamamını kısa sürede yenilerken, Reşadiye Caddesi...