29 / 04 / 2024

Ordu Fatsada emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı

Ordu Fatsada emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirimle satılık arsa ve arazi fırsatı! 

Ordu Milli Emlak Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesi, Cumhuriyet, Bayadı ve Kayadibi mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 5 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Ordu'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle mobilya sektörü de canlandı!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini son yılların en düşük seviyelerine düşmesiyle Ordu'da emlak ve inşaat sektörünün yanı sıra mobilya sektörünü canlandırdı.

Ordu Gülyalı'da arsa fiyatları uçtu!

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatları adeta uçtu. İlçedeki arsa fiyatları borsa ile yarışıyor...

Ordu'da konut ve kira fiyatları uçtu!

Ordu'da konut satış fiyatı ve konut kira fiyatları tavan yaptı. Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, konut fiyatlarının sürekli arttığını dile getirdi. 

Fındık fiyatları emlak sektörünü de vurdu!

Emlak Danışmanı Murat Çebi, "Emlak sektörü, fındığa otomatikman endeksli çünkü Ordu’nun ekonomisini fındık çeviriyor." dedi.

Uğur Yüce: Ordu'da kiralık daire yok!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu ve çevresinde kiralık evler hakkında yorum yaptı. Yüce, Ordu'da kiralık dairelerin az olmasının kira bedellerini yükselttiğini söyledi.

Ordu'da yeni imar planına ihtiyaç var!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, yeni imar planın olmamasının ’sanal fiyatlar’ oluşturduğunu belirterek, “Ordu’da eski imar planının devam etmesi ’sanal fiyatların’ oluşmasına sebep oldu. " dedi.

Ordu'da konut fiyatlarına zam kapıda!

Ordu’nun Fatsa İlçesinde, küresel piyasada doların yükselmesiyle birlikte emlak fiyatların da ciddi oranda artış yaşanacağını belirten ANT Emlak Sahibi Enver Ant, “ABD'de başkanlık seçiminden sonra doların yükselmesi inşaat sektörünü ve dolayısıyla da emlak sektörünü doğrudan etkiledi." dedi.

Emlak Bankası 17 ilde 73 adet gayrimenkul satıyor!

Emlak Bankası A.Ş; Samsun, Mersin, İzmir, Kütahya, Konya, Ordu, Manisa, İstanbul, Kayseri, Karabük, Hatay, Bilecik, Afyonkarahisar, Ankara, Kahramanmaraş, Eskişehir ve Tekirdağ'da yer alan 73 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ordu'da konut satışını Gölköylüler artırdı!

Ordu'daki konut satışlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan emlakçı Ali Gönül, Ordu'daki bu artışın nedeni olarak birkaç sebebin etkili olduğunu belirtirken, "Ordu'daki konut satışlarındaki artışın nedeni, il dışında yaşayan Orduluların yatırımlarını burada yapmalarıdır." dedi

Ordu'da emlak sektörü hareketlendi!

Ordu Olay Gazetesi köşe yazarı olan Sezai Keskin bugünkü yazısında Ordu'daki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Keskin, emlak piyasındaki artışla sahte emlakçıların arttığını söyledi.

Ordu'da gayrimenkul satışları neden düştü?

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu'daki emlak piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yüce, fındık fiyatlarındaki düşüşün emlak piyasasını olumsuz etkilediğini belirtti.

Ordu'da gayrimenkul fiyatları uçtu!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, son yıllarda Ordu'ya yapılan yatırımların artmasıyla emlak sektöründe sanal fiyatların ortaya çıktığını, bu durumun yatırımcıları olumsuz etkilediğini söyledi.

Ordu Fatsada emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı Haberi

Ordu Fatsada emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı

2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme süresinin 30 Kasım’da sona ermesiyle ilgili duyurular gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Anlayan, ev ve iş yeri sahibi mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri ve sıkışıklığa mahal vermemeleri için vergilerini ödemeleri hususunda uyarılarda...