18 / 05 / 2024

Ordu Gölköy yeni meydan

Ordu Gölköy yeni meydan

İlçeleri sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesinde üçüncü meydan projesinin yapımı için çalışmalara başladı.

Bodrum Gölköy Mahallesi’ndeki cennet koyunda yer alan projeye ÇED istenmedi...

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi’ndeki cennet koyda geçen sene inşaata başlayan Cengiz Holding’in, arkeolojik ve doğal sit alanındaki 780 dönümlük arazide cenneti cehenneme çeviren projesine 'ÇED gerekli değildir' raporu verilmesi Bodrumluların tepkisini çekti. 

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Emekli maaşına Orta Vadeli Program güncellemesi! Yüzde 37.76 zam müjdesi geldi! Yeni emekli maaşları tek tek hesaplandı!

Hükümetin açıkladığı, memurlar ve emekliler için Ocak 2024 zammının yanında enflasyon farkı ödemesi yapılacağını gösterdi. Yıl sonu enflasyon öngörülerine göre belirlenecek bu fark ödemeleri, memurlar ve emekliler için ekonomik anlamda pozitif bir gelişme olarak görülüyor.

Borsa İstanbul yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,26 yükselişle 5.200,23 puandan başladı.

Borsa İstanbul yeni güne yüzde 0,55 yükselişle başladı!

Yatırımların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,55 yükselişle 5.280,54 puandan başladı.

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,89 artışla 5.603,48 puandan başladı.

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,35 artışla 4.605,61 puandan başladı.

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Borsa yeni güne yükselişle başladı. Açıklanan detaylara göre Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,92 artışla 5.277,70 puandan başladı.

Ordu Gölköy yeni meydan Haberi

Ordu Gölköy yeni meydan


İlçeleri sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesinde üçüncü meydan projesinin yapımı için hazırlıklara başladı.

Gölköy ilçe merkezi ve Güzelyurt Mahallesi’ne görsel, estetik ve fonksiyonel nitelikte yeni meydanlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Damarlı Mahallesi’ne yapılacak meydan projesinin ihalesini de gerçekleştirdi.

SOSYAL ALAN EKSİKLİĞİ GİDERİLİYOR

30 Mart yerel seçimleri öncesinde Başkan Enver Yılmaz’ın planladığı projeleri arasında yer alan kent meydanlarının hayata geçirilmesi için önemli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, kültürel ve sosyal alan eksikliğini gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Gölköy ilçe merkezi ve Güzelyurt Mahallesi’nin ardından Damarlı Mahallesi için de kolları sıvayan Büyükşehir ekipleri, atıl durumda olan alanı kent meydanı olarak planlayarak halkın kullanımına açacak.

Meydan içerisinde saat kulesi, arkatlar, bank, ağaç altı oturma elemanları, çöp kovası, aydınlatma ve yol sınır elemanı yer alacak. Toplam...