19 / 05 / 2024

ordu gürgentepe kent meydanı

ordu gürgentepe kent meydanı

Gürgentepe ilçesi bugün önemli günlerinden birine daha imza attı. İlçede Merkez Camii ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Meydanı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Uzmanlar uyardı: Kabına sığmayan İstanbul çöküşe doğru gidiyor, tersine göç rakamı çok düşük!

Mega kent İstanbul'dan son bir senede 148 bin 978 yabancı uyruklu, 252 bin 27 Türk vatandaşı göç ederken, kent nüfusu ilk defa tersine göç ile 400 bin kişi azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar 400 binlik göç rakamının çok düşük olduğunu söyledi.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

TOKİ Ordu Gürgentepe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gürgentepe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gürgentepe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi

TOKİ Ordu'da 170 ucuz konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gölköy projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Gölköy 170 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Gölköy 170 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ordu Gölköy'e 170 yeni konut!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy'de 170 yeni konut inşa edecek.

Koronavirüs salgını ile yazlık bölgelerdeki arsalara talep arttı!

sahibindencom verilerine göre, kent yaşamı yerine doğa içerisinde sakin bir hayat sürmek isteyenlerin tercih ettiği yazlık alanlardaki arsalara talep arttı.

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

ordu gürgentepe kent meydanı Haberi

ordu gürgentepe kent meydanı


Gürgentepe ilçesi bugün önemli günlerinden birine daha imza attı. İlçede Merkez Camii ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Meydanı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Gürgentepe Kent Meydanı’nda düzenlenen törene başta Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz olmak üzere Vali Vekili Turgut Subaşı, Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Diyanet İşleri Dairesi Başkanı Mahmut Göl ile vatandaşlar katıldı.

MERKEZ CAMİİ, DİĞER İLÇELERE ÖRNEK OLDU
 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Gürgentepe Merkez Camiimiz, ilçemize yakışan bir eser oldu. Önceden falanca yerdeki, filanca yerdeki cami derdik. Şimdi biz 19 ilçemizde tek olan, yapımı on yılda tamamlanmış bu...