25 / 07 / 2024

Ordu Gürgentepede hangi yatırımlar yapılacak

Ordu Gürgentepede hangi yatırımlar yapılacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk de katıldı...

TÜRKSAT personel alımı yapacağını açıkladı! Birçok kadro ve pozisyona personel alımı...

TÜRKSAT tarafından pek çok kadroya ve pozisyona personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, hangi kadrolara personel alınacak? Başvuru genel şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? 

İŞKUR açıkladı! Kaymakamlıklara 90 TYP personel alımı yapılacak! 

İŞKUR tarafından açıklanan ilanlar kapsamında, pek çok kaymakamlık bünyesinde 90 TYP personeli alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, hangi kaymakamlığa kaç personel alımı yapılacak ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İŞKUR 340 TYP personeli alınacağını duyurdu!

İŞKUR tarafından yapılan açıklama kapsamında, farklı şehirlerde bulunan kamu kurumlarına toplam 340 TYP personeli alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi il ve kurumlara personel alınacak ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde 2284 TYP personel alımı yapacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde farklı kurumlarda istihdam edilmek üzere toplamda 2284 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alınacak ve kaç personel alınacağı duyuruldu.

24 kamu kuruluşu 61.821 işçi ve memur alımı yapacağını duyurdu!

Personel alımı başvuruları 24 kurumda devam etmektedir. Resmi Gazete'de yayımlanan işçi ve memur alımı ilanlarına göre kamuya 61.821 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, hangi kurumlara hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? 

Borsada işlem gören hangi şirketler İSO 500 listesine girdi!

İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması açıklandı. İSO tarafından hazırlanan listede Borsa İstanbul’da işlem gören 94 şirket bulunuyor. 6 şirket bu yıl illk defa İSO 500 listesine girmeyi başardı. İşte ayrıntılar…

9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı!

28 Mayıs 2024 tarihli ve 32559 sayılı Resmi Gazete'de, 9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alımı için kadro verildi ve merak edilen detaylar.

İŞKUR açıkladı! Türkiye genelinde şehir hastanelerine personel alımı yapılacak...

İŞKUR tarafından yapılan duyuruda şehir hastanelerine personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi hastanelere personel alımı yapılacak? İŞKUR numaraları ve başvurular nereden ve nasıl gerçekleşecek?

Riskli binalarda oturanlar dikkat! Güçlendirme hangi durumlarda tercih edilmeli?

Riskli binalarda oturan vatandaşlar binayı yıkıp yeniden yaptırmanın maliyeti yüksek olduğu için güçlendirme çalışmaları ile ilgili detayları araştırırken, İnşaat Doktoru da X hesabı üzerinden güçlendirme ile ilgili merak edilen detayları paylaştı. 

Yapı Kredi Bankası personel alımı yapacak! Hangi ünvanlara alım yapılacak işte merak edilenler...

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında farklı şehirlerde personel alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre, hangi ünvanlardan personel alınacağı ve başvuru şartları da merak ediliyor.

Bankalar emekli promosyonlarını peş peşe güncelledi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına gelen zamlardan sonra bankalar da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı...

2024'ün ilk saatlerinde köprü geçiş ücretlerini belirledi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyollarda otomobil için en düşük geçiş rakamı 9 TL, en fazla geçiş ücreti ise 84 TL olduğu açıklandı. Buna göre, hangi araç sahibi ne kadar geçiş ücreti ödeyecek?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ordu Gürgentepede hangi yatırımlar yapılacak Haberi

Ordu Gürgentepede hangi yatırımlar yapılacak


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi.

Gürgentepe ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, yapımı devam eden veya planlanan yatırımların değerlendirildiği istişare toplantısına Başkan Yılmaz’la birlikte AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve mahalle muhtarları katıldı.

ALTYAPI YATIRIMLARIYLA İLGİLİ MUHTARLARA BİLGİ VERİLDİ

Toplantıda Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, ulaşım yatırımlarıyla, OSKİ Yatırım İnşaat Dairesi Başkanı Nurettin Karagöz de ilçedeki içme suyu yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.

 
İÇME SUYUNA 2 YILDA 15 MİLYON LİRA

Büyükşehir Belediyesi’nin Gürgentepe ilçesindeki yatırımlarıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Enver Yılmaz; “İl Özel İdaresi zamanında Gürgentepe ilçesi içme suyu yatırımları için ayrılan ödenek yıllık 500 bin lirayı geçmiyordu. Biz göreve geldiğimizden...