02 / 05 / 2024

ordu hava alanı

ordu hava alanı

Ordu Valisi Orhan Düzgün ve Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 22 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan ve yapımı hızla süren Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundu...

Türk Hava Kurumu'ndan Ordu'da satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ordu Ünye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Erzurum'da dev projeler hayata geçecek!

Çalık Holding'in CEO'su Abiş Hopikoğlu, Dr. Dündar Özbaylar ile birlikte yeni bir Erzurum için yol haritası çizdi. Erzurum'a Hava Alanı yolu üzerinde 2 bin 500 dönümlük serbest bölgenin kurulacağı belirtildi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu Fatsa'da yeni İşkur binası yapılacak!

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ordu yeni terminal projesinin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 22 bin metrekarelik alan üzerine projelendirilen yeni terminalin ihalesi yapıldı.

Ordu tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacağını bildirdi.

Ordu Efirli'ye yeni yerleşke geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin, Efirli Mahallesi’nde yaklaşık 38 dönüm alan üzerine kuracağı yeni yerleşkenin yapım çalışmaları başladı.

Ordu'ya yeni rekreasyon alanı geliyor!

Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Ordu Korgan-Tepealan yolu asfalta kavuştu!

Bölgenin en önemli grup yollarından biri olan ve siyasilerin vaat ettiği yatırımlar arasında yer alan Korgan-Tepealan yolu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sonucu sıcak asfalta kavuştu.

Ordu Yeşil Yol Projesi'nde son durum!

Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan Kabadüz Çambaşı Yaylası ile Mesudiye Topçam Mahallesi arasındaki yaklaşık 20 km’lik yolun üstyapı ihalesini gerçekleştirdi.

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru günü!

Toplu Konut Uygulaması projesinde stoklarda yer alan 3 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Ordu Mesudiye 2016 başvuru tarihi!

TOKİ'nin Ordu Mesudiye'de hayata geçirdiği proje kapsamında stoklarda yer alan 3 konut satışa sunulacak. İşte, TOKİ Ordu Mesudiye 2016 başvuru tarihi...

ordu hava alanı Haberi

ordu hava alanı

Hafta sonu bir araya gelen Ordu Valisi Orhan Düzgün ve Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ordu-Giresun Havaalanı inşaatının son durumu hakkında Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak ve DLH Kontrol Başmühendisi Atilla Aydın, yüklenici firma Altyapı Şefi İbrahim Ahmetoğlu'ndan bilgi aldı.


Ordu-Giresun Havaalanı inşaatı çalışmaları ve gelinen son durum hakkında bilgi veren Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak, 5 milyon ton taşın alınacağı Ayrılık köyündeki taş ocağı ile Divani köyündeki mevcut taş ocağının yanında ilave 10 dönümlük bir arazinin de satın alınmasıyla birlikte hava alanı inşaatı için gerekli olan malzemenin teminde sıkıntı yaşanmadığını söyledi. Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında dış koruyucu mendireğin Bin 720 metreye, iç koruyucu mendireğin 930 metreye, pist altı taramasının 90 metreye, pist dolgusunun 63 metreye ulaştığını belirten Yemen Bayrak, havaalanı inşaatına bugüne...