19 / 05 / 2024

Ordu Havalimanı 4 ay sonra açılacak

Ordu Havalimanı 4 ay sonra açılacak

Yapımına 2011 yılında başlanan Ordu-Giresun Havalimanı inşaatını 15 Mart 2015’e yetiştirmek için yaklaşık 250 işçi çalışıyor.Ordu-Giresun Havalimanı’nın altyapısının tamamlanmasının ardından üstyapıda çalışmaları hızla sürüyor.

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı tam gaz!

Dünyanın gözünün üstünde olduğu İstanbul Havalimanı, üçüncü pist yatırımı devam ediyor. Havalimanı 4 etapta tamamlanacak.

Pearl Garden'da hemen teslim daire fırsatı!

4 blokta 93 daireden meydana gelen Bahçelievler Pearl Garden projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Proje Atatürk Havalimanı 4 kilometre mesafede inşa edildi..

Atatürk Havalimanı 48 saatte taşınacak!

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı 4 fazda tamamlanacak. 29 Ekim'de resmi açılış töreninin yapılacağı havalimanı için yapılan taşınma planı genel hatlarıyla tamamlandı...

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

Ordu Defterdarlığı'ndan 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ordu Defterdarlığı, Gülyalı İlçesi'ndeki 2 arsayı 19 Nisan 2017 günü saat 15:00'da satacak. Gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 855 bin TL olarak belirlendi.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın sahası büyütülecek!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın kullanım sahası, çevre düzenlemeleri kapsamında denizin bir bölümünün daha doldurulmasıyla genişletilecek.

Ordu-Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tamamı Türk mühendislerinin eseri olan, dünyanın üçüncü ve Türkiye'nin ilk denize dolgu Ordu-Giresun Havalimanıyla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Ordu Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Bu havalimanı dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ise ilk denize dolgu havalimanı. Tamamı Türk mühendislerin eseri olan havalimanımızla ne kadar gurur duysak az." dedi.

Ordu Çevre Yolu, OR-Gİ Havalimanı'nın 4 katı maliyette!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Çevre Yolu Projesi'nin, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na harcanan bütçenin 4 katı maliyetle inşa edilmekte olduğunu bildirdi.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı, Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bulunduğu Gülyalı ilçesinde arsa fiyatları adeta patladı.

Ordu Havalimanı 4 ay sonra açılacak Haberi

Ordu Havalimanı 4 ay sonra açılacak

Yapımına 2011 yılında başlanan Ordu-Giresun Havalimanı inşaatını 15 Mart 2015’e yetiştirmek için yaklaşık 250 işçi çalışıyor.


Deniz üzerine inşa edilen Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’nın altyapısının tamamlanmasının ardından üstyapıda çalışmaları hızla sürüyor. Binalar birer birer yükselirken, kaba inşaatların ay sonu itibarıyla tamamlanması hedefleniyor. Üstyapı binalarının toplamda 26 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten proje müdürü Yüksel Kahraman, üstyapıyı 15 Mart 2015 tarihine kadar yetiştireceklerini ifade etti. Ordu’ya 19, Giresun’a 25 kilometre mesafedeki havalimanı, Ordu’nun Gülyalı ilçesinde yapılıyor. Coğrafi şartları nedeniyle uygun alan olmadığı için denizin üzeri doldurularak yapılan projenin pist uzunluğu 3 bin, genişliği ise 45 metre. Proje kapsamında dolgu için yaklaşık 30 milyon ton taş kullanılırken, şu ana kadar yaklaşık 270 milyon lira harcandı. Toplamda 360...